Iaşi: Doi bărbaţi în stare gravă, plimbaţi cu orele între spitale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pacient de 71 de ani din Iaşi, în comă de gradul III şi un italian de 46 de ani, cu contuzie de genunchi au ajuns la Spitalul de Urgenţă „Sf. Ioan“, după ore de plimbări prin alte două sptale.

Un bărbat de 71 de ani a ajuns în comă de gradul III la Spitalul de Urgenţă „Sf. Ioan“, după ce a fost plimbat între trei spitale.

Citeşte şi:

Iaşi: Bătrân de 76 de ani, plimbat timp de opt ore între spitale

Bătrânul a căzut în apartament din cauza consumului ridicat de alcool. Acesta a fost găsit de rude, ridicat de echipajele Ambulanţei şi transportat la Spitalul „Sf. Spiridon“.

Deşi era în comă, pacientul a fost dus la Neurochirurgie unde a beneficiat de un consult neurochirurgical şi ulterior dus la „Sf. Ioan“, unde a fost internat la Toxicologie.

„Prognosticul rămâne rezervat datorită severităţii intoxicaţiei etilice şi a complicaţiilor posibile“, a spus medicul Tudor Ciuhodaru, coordonator UPU.

Un alt bărbat din Italia, de 46 de ani a ajuns ieri, la ora 16.30 la Spitalul de Neurochirurgie cu o contuzie de genunchi suprapusă pe o veche fractură. La ora 19.50, a ajuns la Spiridon, unde a stat cinci ore, pentru a ajunge după miezul nopţii la Urgenţe pentru un consult de traumatologie.

„Este evident că protocoalele între spitale nu rezolvă nimic şi sunt făcute doar opentru a rezlva probleme pe hârtie“, a amai spus Ciuhodaru.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite