Bătăi cu laser în pădurile din jurul Iaşiului (FOTO şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii simulărilor de confruntări armate au o alternativă la paintball şi airsoft. Preferat iniţial de firme pentru sesiuni de team building, Laser Combat poate fi jucat şi de grupuri organizate ad-hoc. Costul închirierii echipamentului pentru o oră este de 30 de lei.

image

Echipamentul de joc constă într-o bandană cu senzori legată în jurul capului, o vestă similară şi o armă cu microcip şi sistem de ochire care este conectată la vestă.

image

Iaşi: Când războiul devine o joacă (FOTO)

„Conceptul la laser combat este identic cu cel de paintball, cu diferenţa că este eliminat contatul fizic. Armele trag cu raze laser, care dacă ating senzorii de pe ţintă îi scad viaţa. Fiecare armă are un contor de viaţă. Dacă viaţa se epuizează, toţi senzorii de pe jucător se aprind şi acesta este eliminat. Cele mai solicitate scenarii sunt cele cu viaţă limitată şi muniţie nelimitată", explică Bogdan Pruteanu, organizator.

image

Pentru a oferi o notă de realism conflictului, armele emit niste sunete şi au un led care se aprinde în momentul focului.

image

Costul închirierii echipamentului de joc pentru o oră este 30 de lei, fără a fi nevoie de un act adiţional. În ceea ce priveşte spaţiul de joc, acesta poate fi improvizat oriunde. Pentru Iaşi sunt folosite pădurile din Bucium şi Voineşti. „În Bucureşti sunt multe persoane care preferă să joace chiar în Parcul Tineretului", precizează Pruteanu.

Mai multe informaţii despre acest sport şi modalităţi de contact găsiţi AICI.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite