Iaşi: Acuzat că şi-a ucis nevasta în bătaie în faţa copilului de 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Zahariuc (41 de ani) din comuna Rediu şi-a bătut nevasta cu o coadă de sapă pentru că l-ar fi înşelat. Femeia a murit la spital.

Zahariuc a fost trimis ieri în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru omor calificat. Potrivit rechizitoriului, pe 18 aprilie 2011 cei doi soţi au băut doi litri de bere şi 300 mililitri de coniac. Bărbatul şi-a amintit că victima a avut o relaţie extraconjugală şi a început să se certe cu aceasta. Femeia a plecat de acasă şi a venit după o oră.

Însă cei doi s-au certat din nou. Procurorii susţin că Zahariuc a luat o coadă de sapă şi a bătut-o pe soţia lui aproximativ zece minute, în faţa copilului de 12 ani. Când femeia a leşinat a dus-o în casă.

Citiţi şi:

Iaşi: Înjunghiat în urma unei altercaţii

Victima s-a trezit în jurul orei 4.00 şi a cerut apă. Copilul de 12 ani l-a  rugat atunci pe tatăl lui să cheme o ambulanţă. Însă acesta a sunat la 112 de abia după două ore. Femeia a murit la spital.În faţa anchetatorilor Constanti Zahariuc a susţinut că a bătut-o pe femeie pentru că l-a înşelat, dar nu a vrut să o omoare. Cei doi aveau împreună trei copii.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite