INCREDIBIL S-au calificat în Liga Campionilor, dar pot fi excluşi pentru că nu au bani de transport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olimpia ACB Iaşi riscă excluderea din Liga Campionilor
Olimpia ACB Iaşi riscă excluderea din Liga Campionilor

Este vorba de clubul de popice Olimpia ACB Iaşi, care ar trebui să se deplaseze în Germania pentru meciul tur din Liga Campionilor, însă nu dispune de fondurile necesare. 

Olimpia Iaşi ar trebui să joace prima manşă a competiţie pe 26 noiembrie, împotriva echipei SKV Rot-Weiß Zerbst, campionaă a Germaniei la popice. În caz de neprezentare, singura echipa care reprezintă România la competiţie masculine internaţionale ar putea fi exclusă din calendarul competiţional pentru o perioadă de trei ani, anunţă conducerea clubului CFR Iaşi.

„Din păcate însă, din lipsă de fonduri până la sfârşitul anului, Fundaţia Sportului Ieşean nu poate ajuta cu nimic campioana României şi singura echipă ieşeană participantă în Champions League în deplasarea acesteia la meciul tur de la Zerbst (Germania), iar în caz de neprezentare CFR Olimpia ACB Iaşi riscă o suspendare de 3 ani din cupele europene. Asta în contextul când municipiul Iaşi (şi cu ajutorul performanţelor reuşite de clubul sportiv CFR Iaşi) a devenit oraş european al sportului în 2012", se arată într-un comunicat al Clubului CFR Iaşi.

„CS CFR Iaşi nu «reclamă» pe nimeni de la Fundaţia Sportului Ieşean, doar pune problema deplasării în Germania, în Liga Campionilor, în fata comunităţii într-un oraş european al sportului", mai precizează reprezentanţii clubului.

Citeşte şi:

Popicarii ieşeni atacă Liga Campionilor

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite