I-a explodat butelia în faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân din comuna Erbiceni a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon" cu arsuri pe 20 la sută din suprafaţa corpului, în urma unei explozii.

Explozia s-a produs miercuri dimineaţa, în jurul orei 9.45, în locuinţa unui bărbat în vârstă de 69 de ani, din comuna Erbiceni. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe din Iaşi, explozia nu a fost urmată de incendiu. „Noi am fost anunţaţi la ora 9.57. La faţa locului a sosit un echipaj de prim-ajutor din Podu Iloaiei, nu a mai fost necesară intevenţia pompierilor . Victima a fost transportată la Spitalul «Sf. Spiridon»", a declarat Ovidiu Mocăniţa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Suflul exploziei i-a provocat bătrânului arsuri pe 20 la sută din suprafaţa corpului. „Pacientul are arsuri la nivelul feţei, al toracelui şi membrelor superioare. Prognosticul vital este bun, însă cel funcţional rămâne, deocamdată rezervat. Aşteptăm să se pronunţe şi un oftalmolog, pentru că explozia i-a afectat şi corneea", a declarat dr. Diana Cimpoeşu, medicul-coordonator al Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon".

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite