Iaşi: Băcăuanu, unul din scandalagii din clubul Hypnotic, a fost acuzat de şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Băcăuanu, unul din scandalagii din clubul Hypnotic, a fost  acuzat de şantaj
Iaşi: Băcăuanu, unul din scandalagii din clubul Hypnotic, a fost acuzat de şantaj

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe Cătălin Costea, zis Băcăuanu pentru că ar fi cerut taxă de protecţie

Mai citiţi:
Bătăuşii din Hypnotic au plătit o cauţiune record de 3,2 milioane de lei


Unul dintre bătăuşii din clubul Hypnotic vrea să meargă la şcoală

Băcăuanu, interlopul din Hypnotic, este acuzat şi de şantaj

Pe 28 februarie membrul lumii interlope l-ar fi ameninţat  pe Ciprian Neculai Ciruţă, din Cotnari şi i-ar fi cerut 1.000 de euro. „Învinuitul i-a cerut lui Ciprian C. pe un ton ameninţător  suma de 1.000 de euro «dacă doreşte să fie prieten cu el»”, se precizează în rechizitoriu.

 Pentru a fi mai convingător Băcăuanu s-ar fi prefăcut că îl loveşte pe bărbat şi i-ar fi spus că dacă nu-i aduce banii îl va duce în pădure la Ciric.

Ciprian Ciruţă ar fi cerut un răgaz de câteva zile pentru a face rost de bani şi a făcut plângere la Poliţie. „Nu este vorba despre un şantaj. Clientul meu a declarat că i-a împrumutat acestei persoane o sumă de bani”, a precizat Gabriela Grădinaru, avocata lui Băcăuanu.

Cătălin Costea zis Băcăuanu şi Vasile Călin (fost Corduneanu) au ajuns după gratii după ce pe 20 martie a fost implicat într-un scandal în clubul Hypnotic din Iaşi.

În urma bătăii dintre aceştia  un agent de pază a fost împuşcat şi alte opt persoane au ajuns la spital. Conflictul  între membrii clanului Corduneanu şi Băcăuanu, a explodat din cauza unei datorii de 7.000 de euro. Banii ar fi trebuit înapoiaţi lui Băcăuanu de către un apropiat al familiei Corduneanu.


În luna ianuarie a acestui an a mai avut loc o confruntare între Băcăuanu şi alţi membri ai clanului Corduneanu, în clubul Skin.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite