Handbalistele ieşene, confruntare cu Universitar Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Terom Z va juca sâmbătă, de la 15.00, la sala LPS, împotriva echipei Universitar Ştiinţa Bucureşti. Meciul va conta pentru etapa a V-a a Diviziei A la handbal.

Terom Z este singura echipa care a adunat maximum de puncte in seria A a esalonului secund de handbal feminine. Meciul va conta pentru etapa a V-a a Diviziei A la handbal.

"Pentru ca Sala Polivalenta este ocupata pana duminica ne-am gandit initial sa jucam cu doua zile mai tarziu dar am renuntat in conditiile in care miercurea viitoare jucam la Bucuresti si am fi suprasolicitat fetele", a spus antrenoarea Victorina Bora.

Reprezentanţii echipei şi-ar fi dorit ca meciul să se dispute la Sala Şcolii nr. 39, însă acest lucru nu este posibil deoarece acea sală nu întruneşte condiţiile disputării unui meci oficial.

 "Ne-am pregatit pentru situatiile in care Polivalenta va fi ocupata si am inchiriat pozitii la sala Scolii 39. Din pacate am aflat ulterior ca sala nu este omologata pentru meciuri oficiale asa ca am facut demersurile necesare si meciul de sambata il jucam la sala Liceului cu Program Sportiv, de la ora 15.00", a precizat Dorin Ghintuiala, managerul general al echipei iesene.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite