Halal prieteni! Şi-au îmbătat tovarăşul de pahar şi i-au jefuit locuinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au fost prinşi de poliţişti
Hoţii au fost prinşi de poliţişti

Trei tineri din oraşul Târgu Frumos au furat electrocasnicele din locuinţa unui bărbat după ce în prealabil fuseseră la băut cu victima.

Doi dintre hoţi au vârste de 15 şi 16 ani. Aceştia au sustras din casa victimei un televizor color, un monitor şi două telefoane mobile. În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că cei trei hoţi au consumat băuturi alcoolice cu victima în locuinţa sa. În jurul miezului nopţii, cei patru a părăsit casa păgubitului şi s-au dus la un bar din oraş unde au continuat să consume alcool. Înainte de a pleca din casa victimei, unul dintre cei trei „prieteni" a lăsat un geam deschis, premeditând furtul.

Iaşi: Hoţi iubitori de artă şi electronice

Hoţii l-au lăsat pe păgubit să bea singur la bar, timp în care, aproape de dimineaţă, s-au întors la locuinţă şi au furat bunurile amintite. Ieri, victima a făcut reclamaţie la Poliţie

„Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi bunurile au fost predate părţii vătămate. În cauză se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt calificat", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite