Gyorfi şi Compact, la Festivalul Berii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii dornici de distracţii sunt aşteptaţi începând de mâine la Festivalul Berii, organizat anul acesta în cartierul Alexandru cel Bun, pe strada Sarmisegetuza.

Până pe 9 mai, când se va închide festivalul, ieşenii vor avea parte atât de mici şi bere, cât şi de concursuri sportive, streetball, fotbal-tenis, jonglerii cu mingea, şi concerte. Printre numele sonore care vor veni la Iaşi la Festivalul Berii se numără Daniela Gyorfi, al cărei concert va avea loc pe 7 mai şi trupa Spitalul de Urgenţă, care va cânta pe 8 mai. Amatorii de rock îi vor putea asculta pe cei de la Compact, în ziua de 9 mai.


 Manelele sunt interzise

La festival vor fi prezenţi 15 producători de bere şi vor fi mai mulţi oameni care vor asigura salubrizarea zilnică şi generală. Un element inedit va fi interzicerea, prin contract, a manelelor.  „Corturile vor fi amplasate între podul Cerna şi pasarela pietonală care duce la Ştrandul Municipal. Toate activităţile vor fi organizate spre malul Bahluiului, cât mai departe de blocurile de locuit. Traficul este de cinci ori mai mic aici decât pe Splai Bahlui, unde se înregistrează un flux de 1.500 de autovehicule pe oră“, a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei Municipiului Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite