UPDATE Groaznic accident în zona Metro cu doi morţi si doi răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grav accident la Metro
Grav accident la Metro

În această dimineaţă, în jurul orei 1.00, din cauza vitezei excesive, un BMW cu număr de Iaşi, în care se aflau patru persoane, s-a răsturnat. În urma impactului, doi tineri au decedat, iar alţi doi sunt în stare gravă la spital. Deocamdată, tinerii nu au putut fi identificaţi.

Ora 11.00

Poliţiştii încearcă să stabilească identitatea şoferului care a provocat accidentul. În momentul în care agenţii de poliţie au ajuns la faţa locului, toţi cei patru pasageri erau aruncaţi în afara autoturismului şi nu s-a putut stabili încă cine a provocat tragedia.

"Conducătorul unui autoturism marca BMW, care se deplasa pe DE 583 dinspre Leţcani spre Iaşi, în afara localităţii Miroslava, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra comenzilor răsturnându-se în afara părţii carosabile. S-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii identităţii conducătorului auto, a persoanelor decedate şi a împrejurărilor în care s-a produs accidentul", au precizat reprezentanţii poliţiei.

Ora 10.15

O tânără şi un băiat  au decedat în accidentul de azi-noapte din zona Metro. Potrivit medicilor, când echipajele SMURD au ajuns la locul accidentului, fata era în stop cardio-respirator, dar nu a mai putu fi salvată, iar tânărul încetase din viaţă.

Citiţi şi: Radarele invizibile acţionează pe hârtie

Alţi doi tineri Ionuţ C. şi Iulian I., de 22 de ani, au fost transportaţi la spital. "Pronosticul în cazul celor doi este rezervat. Pacientul de 22 de  ani a rămas în terapie intensivă la «Sf. Spiridon» cu leziuni toracice şi la coloană. Cel de-al doilea pacient, cu leziuni cranio-cerebrale, a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie“, a precizat doctorul Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi.

Doi tineri au decedat în această dimineaţă, în jurul orei 1.15, într-un groaznic accident rutier produs în apropiere de Metro. Din cauza vitezei, BMW-ul în care se aflau patru tineri a ieşit de pe partea carosabilă.

În urma impactului, doi tineri au încetat din viaţă, iar alţi doi au fost transportaţi în stare foarte gravă la Spitalul "Sf. Spiridon". Pentru a-i putea scoate pe tinerii dintre fiarele contorsionate, la faţa locului s-au deplasat două maşini SMURD şi o ambulanţă. Poliţia a demarat cercetări pentru a stabili  condiţiile în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite