Grav accident cu victime la Paşcani. Şapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident a avut loc în jurul orei 14.00 în apropiere de Paşcani. O femei de 60 de ani a fost adusă la Iaşi cu elicpterul SMURD.

Ora 23.00 Femeia de 60 de ani, rănită grav în urma accidentului de lângă Paşcani, a decedat la spital.

Ora 19.00 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu un echipaj de prim-ajutor la accidentul de la Paşcani. "Noi am trimis în jurul orei 13.50 un echipaj de prim-ajutor. Au venit mai multe ambulanţe de la Paşcani'", au spus reprezentanţii ISU Iaşi.

Ora 18.40 Două maşini au fost implicate într-un grav accident rutier în apropiere de Paşcani. Şapte persoane, care se aflau în cele două autoturisme, au fost accidentate. În stare gravă este o femeie de 60 de ani care a fost transportată la Spitalul "Sf. Spiridon" cu elicopterul SMURD.

"Femeia, din localitatea Sireţel, a fost adusă în comă, în şoc traumatic. Aceasta prezenta multiple traumatisme: de bazin, cranio-cerebral, fracturi craniene şi costale. Starea generala este foarte gravă“, a declarat  doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sf. Spiridon".

Două femei împreună cu doi copii de şapte ani au fost duşi la Spitalul din Paşcani şi la Spitalul „Sf. Mari“ a din Iaşi.

Celeltate două persoane au fost transportate la spital.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite