Iaşi:Fals angajat E-On Gaz prins în flagrant de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi:Fals angajat E-On Gaz prins în flagrant de poliţişti
Iaşi:Fals angajat E-On Gaz prins în flagrant de poliţişti

Gheorghe Ivănucă (36 de ani) este acuzat că ar fi cerut diferite sume de bani de la şase persoane pentru a le face verificarea instalaţiei de gaz din apartament. Însă după ce a primit banii bărbatul nu a efectuat nicio lucrare

Ivănucă a căzut în plasa poliţiştilor luni seară când a cerut de la Dorinel Zară 160 de lei pentru a-i verifica instalaţia de gaz din apartament. Cum acesta a făcut revizia în urmă cu şase luni a sunat direct la Poliţie, iar oamenii legii l-au ridicat pe bărbat.


Potrivit poliţiştilor bărbatul care se recomanda ca fiind angajat E-On nu este la prima faptă de acest gen. Între anii 2007-2009 a cerut de la şase persoane sume cuprinse între 160-200 de lei pentru a le reînnoi contractul de service la centrala termică de apartament.

 Însă după ce lua banii bărbatul nu a mai efectuat nicio lucrare. „ Am făcut aceste lucruri din lipsa banilor”, a declarat Ivănucă. Bărbatul a fost dus la Judecătoria Iaşi cu propunere de arestare.

"Consumatorii sunt rugaţi să permită accesul echipelor specializate ale societăţii de distribuţie a gazelor E.ON Gaz Distribuţie, pentru a efectua aceste verificări doar pe baza legitimaţiei de serviciu şi a ordinului de serviciu", a precizat Corneliu Zaiţ, purtătorul de cuvânt al E-On Gaz.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite