Iaşi: Pregătiri de război pe străzile oraşului (VIDEO ŞI GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia din Bucşinescu a fost blocată în această dimineaţă de un exerciţiu militar al Brigăzii 15 Mecanizată.

Soldaţii din cadrul Poliţiei Militare şi-au făcut apariţia în intersecţia din Bucşinescu pe la ora 7.20. La un moment dat, aceştia s-au postat în mijlocul intersecţiei pentru a bloca traficul din toate direcţiile.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/Picture 012.flv iurl=/editor_files/Image/Picture 012_0001.jpg width=300 height=225 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false













În scurt timp, pe bulevardul Tudor Vladimirescu au început să circule utilaje militare, aparţinând de Brigada 15 Militarizată. „Nu ştiu ce s-a întâmplat, poate a început războiul. Doamne Fereşte!”, a exclamat o ieşeancă, impresionată de desfăşurarea de forţe din buricul târgului.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/Picture 014.flv iurl=/editor_files/Image/Picture 014_0001.jpg width=300 height=225 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false













Contactat telefonic, ofiţerul de serviciu al brigăzii a fost zgârcit în explicaţii: „Este vorba despre o aplicaţie, dar nu vă pot oferi mai multe detalii”.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite