Iaşi: Furtuna a pus la pământ ramurile copacilor (VIDEO ŞI GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În numai câteva minute, în mai multe zone ale Iaşiului au fost rupte zeci de crengi

Mai citiţi:

Codul galben a cuprins şi capitala Moldovei


Furtuna care a lovit oraşul, joi, în jurul orei 18.00, a reuşit să pună la pământ mai multe ramuri ale arborilor din centrul oraşului, din Copou şi Socola. Ieşenii aflaţi în parcul Copou după 17.30 au trebuit să se adăpostească sub cea mai apropiată streaşină, iar cei mai curajoşi au pornit prin norii de praf spre casă.

În numai câteva minute, mai multe ramuri de copaci de pe lângă Mitropolia Moldovei şi Bucovinei au fost doborâte. Crengile căzute pe străzi sau peste maşini au îngreunat traficul din această zonă.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/copac doborat.flv iurl=/editor_files/Image/copac doborat_0001.jpg width=300 height=225 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false














Pe strada Sf. Andrei o maşină a rămas captivă aproape o oră sub crengile unui nuc. „Am sunat la 112, dar nu a venit nimeni până acum”, a spus proprietarul maşinii care, împreună cu câţiva vecini, a reuşit să deblocheze autovehiculul.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/alt copac cazut.flv iurl=/editor_files/Image/alt copac cazut_0001.jpg width=300 height=225 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false














La Primărie au mai fost sesizate probleme şi în alte zone precum Nicolina, Copou şi Socola.  După furtună, în mai multe catiere ieşene iluminatul public a fost întrerupt.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite