Iaşi: A început Festivalul Teiului (VIDEO ŞI GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de patru zile în dealul Copou va răsuna zilnic muzica fanfarei de la Chetriş.

Parcul Copou va găzdui de joi seară până duminică mai multe evenimente în cadrul „Festivalului Teiului”, aflat la prima ediţie în Iaşi. Deschiderea a avut loc de la ora 17.00, cu o paradă a fanfarei de la Chetriş, care a pornit de la Fundaţie spre Copou.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/statui umane si chetris.flv iurl=/editor_files/Image/statui umane si chetris_0001.jpg width=300 height=225 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false













„Teiul lui Eminescu din Parcul Copou este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Iaşi. Proiectul «Festivalul Teiului» este o acţiune care vizează valorificarea potenţialului turistic al Iaşiului, punerea în valoare a culturii acestui oraş”, a precizat Andrei Trofor, purtătorul de cuvânt al Primăriei.
Buget de 100.000 de lei

Programul festivalului

Joi şi vineri, evenimentele vor începe de la ora 17.00, iar sâmbătă şi duminică de la 18.00 şi vor dura până la ora 21.00. În Parcul Copou va fi amplasată o scenă pe care vor fi prezentate spectacole de teatru cu păpuşi, cu majorete şi de dans, dar şi concerte de romanţe.

Festivalul organizat de Primăria Iaşi în parteneriat cu „Artis Show” are un buget de 100.000 de lei. În cadrul festivalului vor fi organizate spectacole de teatru şi dans dedicate poetului Mihai Eminescu şi povestitorului Ion Creangă.

Teatrul Luceafărul va prezenta vineri, după ora 17.00, spectacolul „Punguţa cu doi bani” după Ion Creangă şi tot în aceeaşi zi sunt anunţate un recital al corului VoxArtis şi un concert „Fusion Muzic”. Duminică, Compania de Teatru D’AYA de la Bucureşti care va ajunge la Iaşi cu piesa „Te iubesc! Te iubesc?”, în regia lui Chris Simion.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite