Arsenalul din vilele rromilor din Grajduri şi Ciurea. Poliţiştii căutau acte pentru probarea unei evaziuni fiscale de 33 de milioane de lei VIDEO FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rromii din localităţile Ciurea şi Grajduri au avut parte ieri dimineaţă de musafiri neaşteptaţi. 14 percheziţii au avut loc în cele două comune, poliţiştii căutând suspecţi de evaziune fiscală.

Percheziţiile au fost realizate de poliţiştii ieşeni în colaborare cu cei din Bacău.

Vezi mai jos ce au găsit mascaţii în vilele rromilor:

„Au fost organizate şi desfăşurate un număr de 14  percheziţii domiciliare, în localităţile Grajduri şi Ciurea, din judeţul Iaşi, în urma cărora au fost ridicate în vederea confiscării două autoturisme de lux şi au fost indisponibilizate 6 autoturisme. De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării 6 arme neletale supuse regimului autorizării, care erau deţinute nelegal, mai multe săbii şi macete, un seif metalic, precum şi bijuterii din aur", susţin reprezentanţii Poliţiei ieşene.

Ferdinand Stănescu este cel mai bogat ţigan din Moldova

Începând cu anul 2011, mai multe persoane din cele două localităţi, prin societăţile pe care le deţin,  au omis să înregistreze în evidenţele contabile operaţiunile comerciale efectuate şi a veniturilor realizate, totodată efectuându-se şi operaţiuni fictive. În urma acestor activităţi s-a creat un prejudiciu de aproximativ 33 milioane de lei.

În urma percheziţiilor au fost aduse la audieri 10 persoane, faţă de care se va propune măsura arestării preventive.

CITEŞTE ŞI:

Paradisul fiscal de la Grajduri. Vezi care sunt afacerile de milioane ale rromilor din Iaşi

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite