Iaşi: Furturile din maşini, în topul infracţiunilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Efectele crizei se fac simţite şi în rândul răufăcătorilor. „Criza este din ce în ce mai vizibilă, însă noi, ca poliţişti, nu trebuie să acceptăm acest lucru“, a spus azi Liviu

Efectele crizei se fac simţite şi în rândul răufăcătorilor. „Criza este din ce în ce mai vizibilă, însă noi, ca poliţişti, nu trebuie să acceptăm acest lucru“, a spus azi Liviu Zamfirescu, şeful Inspectoratului de Poliţie Iaşi.


În raport cu primul semestru al anului trecut, când au fost înregistrate 564 de infracţiuni stradale, în aceeaşi perioadă a acestui an numărul acestora a crescut la 641. Cele mai multe sunt furturi din autoturisme.

Bunurile vizate sunt GPS-uri şi detectoarele de radar. În schimb, cifra cazurilor soluţionate de polişti a scăzut de la 5.116 în 2008 la 5.075. Şeful Poliţiei a pus eficienţa scăzută pe seama efectivului mai mic de angajaţi. O altă nemulţumire a poliţiştilor constă în faptul că oamenii legii nu au mai primit sporuri pentru orele suplimentare, bonusurile fiind anulate de Ministerul Administraţiei. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite