Iaşi: Ieşenii s-au înghesuit să intre la „Francesca“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Ieşenii s-au înghesuit să intre la „Francesca“
Iaşi: Ieşenii s-au înghesuit să intre la „Francesca“

Citeşte şi: Filmul „Francesca“, interzis la Veneţia Producţia „Francesca“ închide Festivalul Internaţional de Film de la Iaşi La spectacolul de gală au intrat şi cititorii

Citeşte şi:

Filmul „Francesca“, interzis la Veneţia

Producţia „Francesca“ închide Festivalul Internaţional de Film de la Iaşi

La spectacolul de gală au intrat şi cititorii „Adevărul de Seară“, care au câştigat invitaţii în urma concursului lansat de publicaţia noastră. Printre ei s-a aflat şi Laura Elena Mihalache (foto), care a devenit astfel unul dintre primii ieşeni care  au vizionat pelicula „Francesca“.

„Am vrut să văd filmul pentru că am auzit multe lucruri interesante despre el şi vreau să văd cu ochii mei dacă este aşa“, a afirmat Laura Elena Mihalache, medic la Spitalul Parhon.

O altă cititoare care şi-a dorit din toată inima să o vadă pe Monica Bârlădeanu în rolul Francescăi este biologul Petronela Marfievici, angajată la firma Antibiotice. „Am vrut s-o văd în primul rând pe Monica Bârlădeanu, fiind ieşeancă de-a noastră“, a explicat Petronela Marfievici (foto). Aceasta şi-ar fi dorit să urmărească toate filmele româneşti din cadrul festivalului. „Am citit toate cronicile despre film din ziare şi mi-am dorit foarte mult să merg. Chiar dacă nu ar fi fost toate controversele şi interzicerea sa la Festivalul de la Veneţia, tot aş fi mers la film“, ne-a povestit Violeta Schiţcu, o altă cititoare.

Şi Petronela Mănăstireanu s-a bucurat s-o vadă pe Monica Bârlădeanu faţă-n faţă la proiecţia peliculei „Franceasca“, de la cinematograful Victoria. „Sunt convinsă că filmul merita văzut, de aceea am participat la concurs“, a spus ieşeanca.
Alţi spectatori care au urmărit aseară proiecţia filmului „Francesca“ au ieşit dezamăgiţi din sală. „Mă aşteptam la mai mult. Sunt multe scene lungi, care aproape te adorm“, a spus ieşeanul Cornel S.

„Subiectul este interesant, vorbeşte despre o realitate a zilelor noastre, dar nu cred că aş vrea să revăd filmul. Nu înţeleg de ce s-a spus că e atât de controversat“, a afirmat Ioana Nica.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite