UPDATE Fotbalistul Bâlbă, condamnat la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Bâlbă s-a remarcat mai mult în afara terenului de joc
Ionuţ Bâlbă s-a remarcat mai mult în afara terenului de joc

Atacantul Politehnicii Iaşi a fost condamnat la nouă luni de detenţie cu suspendare pentru conducere sub influenţa alcoolului. În noaptea de 8 spre 9 octombrie 2008, Bâlbă a fost prins conducându-şi beat autoturismul personal.

UPDATE ORA 18.15: Tehnicianul Politehnicii Iaşi, Petre Grigoraş, se află la această oră alături de delegaţia echipei din Copou care se îndreaptă către Bucureşti, de unde va face, joi, deplasarea cu avionul în cantonamentul din Antalya.

Antrenorul formaţiei din Copou a indicat că era la curent cu situaţia elevului său. „Ştiam de proces, de asta l-am învoit pe Ionuţ cu două zile mai repede din cantonamentul de la Poiana Braşov, ca să fie prezent în instanţa ieşeană. În opinia mea este una dintre cele mai dure pe care le putea primi, el spera să scape cu o amendă, dar nu cred că e surprins de verdictul judecătorilor", a spus „Grig", care va vorbi cu Bâlbă despre sentinţă.

„Deja asta este o lovitură pentru el, dar sper ca să îşi dea seama de greşeala făcută şi că acesta a fost un episod trecător. Doamne fereşte, la următorul incident s-ar putea ca pedeapsa să fie mult mai severă, deci trebuie să fie onest pe viitor", a încheiat Grig.

ORA 17.00: În cursul zilei de miercuri, magistraţii Judecătoriei Iaşi au decis să îl condamne pe Ionuţ Bâlbă la nouă luni de închisoare cu suspendare pentru incidentul rutier pe care acesta l-a comis sub influenţa alcoolului la în noaptea de 8 spre 9 octombrie 2008.

Atunci, Bâlbă a fost urmărit de un echipaj al Poliţiei pe strada Sf. Lazăr. După ce a fost tras pe dreapta, Bâlbă a blocat portierele şi a refuzat să se legitimeze.

În momentul în care la faţa locului a apărut soţia lui, Bâlbă s-a mutat pe scaunul din dreapta al maşinii, după care a ieşit afară şi a declarat poliţiştilor că nu el era la volan.

Bâlbă a refuzat etilotestul, dar problele biologice recoltate la spital au relevat că fotbalistul avea o alcoolemie de 1,1 grame la mie. Atacantul a declarat atunci că a consumat două pahare de vin.

Vom reveni cu amanunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite