Iaşi: Fotbalistul Vali Negru, în spital cu o problemă la inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Fotbalistul Vali Negru, în spital cu o problemă la inimă
Iaşi: Fotbalistul Vali Negru, în spital cu o problemă la inimă

Miercuri dimineaţă, mijlocaşul Politehnicii Iaşi a fost transportat de urgenţă la spitalul „Sf. Spiridon” cu o aritmie extra sistolică ventriculară.

Mai citiţi:

Mijlocaşul Vali Negru va ieşi joi din spital


Antrenamentele intensive practicate de fotbaliştii ieşeni înaintea duelului de duminică cu Steaua Bucureşti au făcut prima „victimă”. În cursul dimineţii de miercuri, mijlocaşul Vali Negru a fost dus la spital cu Salvarea după ce i s-a făcut rău din cauza inimii. Diagnosticul medicilor de la Clinica a III-a Medicală de la Spitalul „Sf. Spiridon” a fost aritmie extra sitolică ventriculară.

„Vali a trecut vizita medicală la Institutul de Medicină din Bucureşti şi a evoluat la Rapid, Sportul sau Unirea Urziceni, unde s-ar fi văzut dacă are probleme de sănătate”, a spus tehnicianul Politehnicii, Petre Grigoraş.

„După o perioadă fără antrenamente, acum am intrat în nişte şedinţe tari de pregătire şi am făcut o criză pe fond de oboseală şi o cădere de magneziu”, a spus Vali Negru pentru reporterii „Adevărul de Seară”, ediţia Iaşi.

Afecţiune des întâlnită între sportivi

Declaraţia mijlocaşului este întărită şi de specialiştii cardiologi. „O astfel de afecţiune este ceva des întâlnit în rândul sportivilor, mai ales dacă se antrenează intensiv după o perioadă mai lejeră. Pacientului îi bate inima mai tare şi neregulat, dar problema este una trecătoare, asta în cazul în care nu are un substrat anatomic”, a explicat Grigore Tinică, directorul Institutului de Boli Cardiovasculare din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite