Iaşi: Fotbaliştii de la Politehnica s-au reunit fără antrenor (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După trei zile în care se vor pregăti în Copou, ieşenii vor pleca în două stagii de pregătire.

Fotbaliştii Politehnicii Iaşi au revenit luni seara la antrenamente, chiar dacă oficialii clubului din Copou nu au găsit încă un înlocuitor pentru antrenorul Cristiano Bergodi. În aşteptarea unui răspuns din partea lui Petre Grigoraş, antrenorul secund Narcis Ciocârlan a condus un prim antrenament având la dispoziţie următorii jucători.

Portari: Brăneţ, Pleşca, Marc, Bălan
Fundaşi: Buta, Onuţ, Ilie, Munteanu, Straton, Kalai, Pecknik
Mijlocaşi: Milea, Miclea, Gava, Bersnjak, Tincu, Oprea, Sfârlea
Atacanţi: Bâlbă, Bratu, Pălimaru,

Printre absenţi s-au numărat Ignatov şi Lamine, care vor întârzia din cauza unor probleme la obţinerea vizelor, respectiv Viveiros, care se va recupera în Portugalia, după care se va alătura lotului pe 6 iulie.

La capitolul sosiri, atacantul Vintilă a venit la Poli din postura de liber de contract. Lui i se alătură Sosnovski, un jucător din Republica Moldova care a evoluat anul trecut o jumătate de sezon la gruparea rusă Torpedo Moscova.

Cantonamente la Braşov şi în Austria

Timp de trei zile, fotbaliştii ieşeni se vor pregăti în Copou, după care vor pleca într-un stagiu de pregătire la Braşov, până pe 11 iulie, interval în care s-ar putea juca două meciuri amicale. „Ziua de 12 iulie va fi liberă, după care echipa va susţine cinci meciuri amicale în Austria, în perioada 13-24 iulie. Adversarii vor fi echipe din Ungaria, Croaţia, Polonia şi Slovenia”, a declarat Sorin Boca, preşedintele Politehnicii Iaşi, care a adăugat că la echipă vor mai fi aduşi încă trei-patru jucători, care vor ajunge alături de lotul Politehnicii în cantonamentul din Austria.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/MVI_3308.flv iurl=/editor_files/Image/MVI_3308_0001.jpg width=300 height=225 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false













Noi contre între Onuţ şi suporteri

Membrii galeriei Politehnicii nu au uitat de conflictul cu căpitanul Bogdan Onuţ. La finalul meciului cu Gloria Buzău, câţiva suporteri l-au înjurat pe Onuţ pentru faptul că joacă la pariuri sportive, moment în care fundaşul central al Politehnicii a vrut să sară gardul pentru a-şi face singur dreptate.

Gestul acesta nu a fost uitat de ultraşii ieşeni, care nu au pierdut prilejul de a-l taxa din nou pe Onuţ pentru jocurile de noroc. Fundaşul a avut o replică zeflemitoare, spunând că preferă să parieze pe câini şi a cerut suporterilor să aducă dovezi că a pus sume de bani pe jocurile Politehnicii.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite