Fotbal şi tenis de masă, distracţii de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sălile de ping-pong din oraş sunt mereu pline
Sălile de ping-pong din oraş sunt mereu pline

Cei care vor să alerge pe terenul de fotbal sau să joace ping-pong trebuie să plătească între 30 şi 100 de lei pentru o oră.

Ieşenii care vor să facă mişcare la sfârşit de săptămână pot opta pentru sporturi precum fotbal, ping-pong sau tenis de câmp. Pentru un meci de fotbal, doritorii trebuie să plătească între 60 şi 100 de lei, în funcţie de ora şi baza sportivă aleasă. „Avem multe solicitări, mai ales la sfârşit de săptămână. Este recomandabil să se facă rezervări din timpul săptămânii“, a afirmat Elena Lazăr, administratorul unui complex sportiv din zona Bucium.


Cele mai ieftine preţuri sunt cele la tenis de masă, unde preţul variază între 15 şi 30 de lei la cluburile din oraş. „Ping-pong-ul nu este complicat de jucat şi îmi place fiindcă necesită agilitate. Merg cel puţin o dată pe lună la tenis de masă cu prietenii“, a spus Ciprian Miron, student. O altă alternativă pentru ieşenii care vor să iasă în oraş este patinajul. Ieşenii au la dispoziţie două patinoare, deschise în fiecare zi în zonele Grădinari şi Bucium. Pe terenurile cu gheaţă se poate patina între orele 10.00 şi 22.00. Preţul de intrare pentru o persoană este 15 lei la sfârşitul săptămânii şi 12 lei în restul zilelor. Cei care vor să ia lecţii de patinaj pot urma şi cursuri alături de instructori.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite