Florin Prunea, chemat la Iaşi pentru preluarea echipei locale de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul portar al echipei naţionale Florin Prunea a declarat luni, pentru ProSport, că marţi se va deplasa la Iaşi pentru a discuta preluarea conducerii grupării CSMS Iaşi.

CSMS Iaşi nu are bani să-i rezilieze contractul lui Leo Grozavu

"Normal că Iaşiul este un nume în fotbalul românesc şi de fiecare dată când am venit ca jucător, stadionul era plin şi mă simţeam cu adevărat fotbalist. Este o provocare pentru mine să preiau un club că Poli Iaşi (n.r. - CSMS Iaşi)", a spus Florin Prunea. După retragerea din activitate, Prunea a fost angajat al FRF, în funcţia de şef al departamentului de relaţii internaţionale, apoi a fost manager sportiv la Dinamo Bucureşti şi Astra Ploieşti.

Echipa CSMS Iaşi a rămas fără manager general, după ce Leo Grozavu a fost dat afară de primarul Iaşiului. Astfel, Gheorghe Nichita l-a contactat pe fostul portar al echipei naţionale pentru a veni marţi la Iaşi în vederea preluării echipei de fotbal.

„Cu Florin Prunea am avut o simplă discuţie până acum şi mi-a spus că este disponibil pentru Iaşi. În aceste condiţii, i-am propus să vină la Iaşi să discutăm pe marginea unei posibile veniri la CSMS. Am vorbit şi cu Ionuţ Popa (n.r. antrenorul CSMS), i-am spus despre această variantă şi a fost de acord. Florin Prunea este un om de fotbal cu o carte de vizită impresionantă şi cu siguranţă venirea sa la Iaşi, în liga a doua, ar fi benefică pentru club. Experienţa lui ne-ar putea ajuta. Totul depinde de el. Urmează ca el să vină la Iaşi pentru a purta discuţii şi cu membrii Comitetului Director", a declarat primarul Gheorghe Nichita pentru Prosport.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite