Flacăra Speranţei, purtată pe străzile Iaşiului de sportivii cu dizabilităţi. Primarul Nichita a dat startul: „Eu sunt un campion! Să fiţi şi voi!“ FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Gheorghe Nichita le-a ţinut sportivilor un discurs de încurajare
Primarul Gheorghe Nichita le-a ţinut sportivilor un discurs de încurajare

Sâmbătă, de la ora 18.30, 20 de sportivi cu dizabilităţi intelectuale au plecat în pas alergător cu Flacăra Speranţei din faţa Palatului Culturii spre Stadionul „Emil Alexandrescu". Primarul Gheorghe Nichita a dat startul cursei.  

Sportivi cu dizabilităţi intelectuale din întreaga ţară se întrec la Iaşi timp de patru zile, în perioada 1-4 iunie, în cadrul Jocurilor Naţionale Special Olympics România.

Sportivii cu dizabilităţi au purtat Flacăra Speranţei pe străzile Iaşiului

Sâmbătă, 2 iunie, de la ora 18.30, 20 de sportivi au purtat Flacăra Speranţei pe străzile Iaşiului, de la Palatul Culturii până la Stadionul „Emil Alexandrescu".

Flacăra Speranţei va fi purtată pe străzile Iaşiului în deschiderea campionatului naţional dedicat sportivilor cu dizabilităţi 

Startul cursei a fost dat de primarul Gheorghe Nichita. „Eu sunt un campion! Să fiţi şi voi! Să nu mă dezamăgiţi. Vă urez mult succes", a fost mesajul de încurajare al edilului.

Persoanele cu dizabilităţi din Iaşi, pentru prima dată la Campionatul Mondial de Atletism

Primăria Iaşi dă bani pentru copiii cu dizabilităţi, tinerii infectaţi cu HIV şi obezi  

De la ora 19.00, pe stadion va avea loc ceremonia de deschidere, când invitaţii vor susţine un program artistic.

Duminică şi luni, cei 300 de sportive cu dizabilităţi intelectuale vor susţine probe de atletism, bocce şi înot, iar câştigătorii vor fi premiaţi cu diplome.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei! 

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite