Iaşi: Firmele sunt interesate de lucrările din bani publici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Firmele sunt interesate de lucrările din bani publici
Iaşi: Firmele sunt interesate de lucrările din bani publici

Intervenţii estimate de Primăria Iaşi la peste 2,8 milioane de lei au fost ofertate la jumătate de preţ

Execuţia canalizărilor pe străzile Păcureţ, Rediu Tătar, Movilă, şoseaua Bucium şi fundac Păun a atras 13 firme. Lucrările licitate de municipalitate au fost împărţite pe două loturi. Astfel, pentru primul lot au depus oferte şapte firme. Valorile ofertate au fost cuprinse între un milion de lei, a firmei Lucimar, şi 494.500 lei, fără TVA, a societăţii Conest. Perioada de execuţia a variat de la 30 de zile, propusă de firmele Expert Instal şi Lucimar, la patru luni înaintată de societatea Fene Grup.


Pentru cel de-al doilea lot de lucrări au fost depuse oferte de la 390.000 de lei, din parte firmei Moldoconstruct, la 1,1 milioane de lei, depusă de Asconti Vft. Perioada de execuţie a lucrărilor incluse în lotul al doilea a variat de la 12 zile, cât a propus societatea Casrep, la 74 de zile, oferta celor de la Asconti Vft.


„Ofertele celor 13 firme vor fi analizate de comisia de licitaţie şi vor fi stabiliţi câştigătorii pe cele două loturi”, a spus Andrei Trofor, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite