VIDEO şi FOTO Finala Cupei României: CFR face eventul !!!!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezon de vis pentru CFR Cluj. Clujenii au reuşit pentru a doua oară în ultimii trei ani să câştige Cupa şi Campionatul României. Ardelenii au avut nevoie însă de loviturile de departajare, întrucât nu au reuşit nici acum să învingă pe FC Vaslui în timpul minutelor regulamentare de joc. Căpitanul Cadu a reuşit încă o dată să transforme un penalty crucial pentru CFR, care câştigă al şaselea trofeu din istorie.

GOL CFR!!!! Cadu nu iartă şi CFR Cluj păstrează Cupa României !!!!!!

GOL VASLUI !!! Wesley este calm şi punctează!!

GOL CFR"!! Bud trimite o bombă direct în vinclu!!!!!

Gol VASLUI !!!! Burdujan trimite plasat!!!!

GOL CFR!!!! Deac trage în stânga!!

GOL VASLUI !!!! Costin trage sigur !!

GOL CFRDică transformă simplu

GOL VASLUI !!!! Zmeu dă scăriţă!!!

GOL CFR!!!! Mureşan înscrie!!!

Milisavljevic RATEAZĂ pentru Vaslui !!!

Marius Lăcătuş a fost eliminat. Antrenorul gazdelor a protestat asupra deciziei organizatorilor de a executa loviturile de la 11 metri la poarta din faţa galeriei clujene. Iniţial, portarul Hăisan a câştigat alegerile şi a vrut să aleagă poarta dinspre galeria proprie, dar organizatorii nu i-au dat voie deoarece singura cameră cu braţ mobil era cea din partea opusă, respectiv spre galeria CFR-ului.  Lăcătuş şi toată echipa au protestat vehement, iar "Fiara" a văzut cartonaşul roşu din partea lui Deaconu.

Ora 23.30: Câştigătoarea Cupei României se va decide la loteria loviturilor de la 11 metri.

Ora 23.16: Urmează ultimele 15 minute de joc.

Ora 23.00: Va fi nevoie de prelungiri pentru a se stabili câştigătoarea Cupei. După 90 de minute, scorul rămâne 0-0.

Ora 22.44: FC Vaslui a trecut la conducerea jocului, repriza a doua aparţinând până acum moldovenilor.

image

Ora 22.00: Partida din Copou se reia de la scorul de 0-0. Spectatorii vasluieni scandează "Seria B", aluzie ironică la adresa rivalilor ieşeni, care au retrogradat în acest sezon. Galeria CFR-ului răspunde prin scandarea "Poli Iaşi, Poli Iaşi!", fapt ce stârneşte ropote de aplauze în tribune.

image

Ora 20.51: După duşul de mai devreme ce a transformat terenul de joc într-o orezărie, echipele finaliste sunt aşteptate să intre pe teren.

Ora 20.00: Cu o oră înaintea fluierului de început a finalei, în Copou a început o ploaie torenţială, însoţită de căderi de grindină.

Ora 19.50: Partida de fotbal a legendelor contra suporterilor s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea fostelor glorii, goluri marcate de Balaci, Cârţu şi Cămătaru.

Ora 19.45: Partida s-a reluat, cu goluri la ambele porţi. Între timp, pe pista de atletism a stadionului şi-a făcut apariţia echipa CFR Cluj, fapt ce a stârnit urale în sectorul galeriei ardele şi huiduieli copioase în rândul vasluienilor, care domină serios fondul sonor. Se anunţă un spectacol superb în tribune peste o oră.

image

Ora 19:40: Prima repriză a fost lipsită de faze notabile. La pauză, cântăreţul Alex Velea a făcut un show la mijlocul terenului.

image

Ora 19.20: Finanţatorul de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a dat lovitura de începere a meciului.

Ora 19.00: Meciul dintre fostele glorii ale fotbalului românesc şi suporteri stă să înceapă. Pe stadionul din Copou nu s-au adunat încă decât puţini suporteri din Vaslui şi Cluj, din cauza traficului îngreunat către capitala Moldovei.

image

Ora 18.00: Miile de vasluieni care vin dinspre oraş către capitala Moldovei au dus la supraaglomerarea şoselei. La această oră, pe acest sector de drum se circulă bară la bară.

Ora 17.40: Primii suporteri vasluieni se îndreaptă deja spre stadionul din Copou. Aproape 40 de ultraşi au trecut pe bulevardul Tudor Vladimirescu cântând în cor pentru echipa lor, sub observaţia a circa 15 jandarmi.

Pentru acest meci, Federaţia Română de Fotbal a împărţit 4.000 de bilete pentru suporterii FC Vaslui, 2.000 de tichete pentru CFR Cluj iar 3.000 de bilete au fost disponibile pentru microbiştii ieşeni.

În jurul orei 17.00, dIn Vaslui au plecat către Iaşi 570 de ultraşi ai echipei din localitate. Aceştia sunt aşteptaţi să ajungă la stadionul din Iaşi în jurul orei 18.30. Lor li se vor alătura în capitala Moldovei alte mii de vasluieni care vor să îşi susţină echipa în Copou.

Vezi mai jos coloana suporterilor vasluieni în Tudor

Chiar dacă Vaslui va avea mai mulţi susţinători, aceştia speră că şi ieşenii vor cânta alătuiri de ei. Rivalitatea dintre Iaşi şi Vaslui şi-a spus însă şi de această dată cuvântul, galeria Politehnicii Iaşi anunţând că va cânta alături de ardeleni în timpul finalei.

Consolare palidă pentru ieşeni

La finalul celui mai echilibrat sezon de Liga 1 din istorie, suporterii ieşeni au ocazia să urmărească finala Cupei României chiar pe stadionul „Emil Alexandrescu" din Copou. Deşi acest lucru a fost stabilit de la începutul sezonului, finala  vine acum ca o palidă consolare pentru ieşenii care nu vor mai vedea echipele de top din ţară timp de măcar un an.

Speculă la bilete

Din acest motiv, biletele rezervate pentru ieşenii care vor să intre diseară pe stadion au fost epuizate în câteva zeci de minute. Atfel, specula pe bilete a fost în floare ieri şi azi. Dacă tichetele la tribună se vindeau la casa de bilete cu 25 de lei la tribună, preţul acestora a urcat la 80 de lei aseară şi la 150 de lei în cursul dimineţii de azi.

„Ieri am identificat doi astfel de comercianţi, asupra cărora am găsit 19 bilete. Vom continua să monitorizăm zona din jurul stadionului pentru că preţurile biletelor la negru va creşte cu cât se apropie ora finalei", a explicat Costel Drumea, comisar şef al Secţiei 2 de Poliţie Iaşi

Pentru că partida din Copou este considerată una de risc mare, din cauza rivalităţii dintre ieşeni şi vasluieni, la stadion vor fi dispuse peste 200 de poliţişti şi alţi 450 de jandarmi, atât din Iaşi cât şi din Bacău, la care se vor alătura poliţişti comunitari şi cei de frontieră.

Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite