"Fii feminină pe bicicletă!" în centrul Iaşiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În fustă pe bicicletă
În fustă pe bicicletă

În această seară, de la ora 18.00, doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate în Piaţa Naţiunilor Unite, în faţa Facultăţii de Medicină, să participe la prima ediţie a „Skirt Bike - Fii feminină pe biciletă!", oraganizată de Iasibike.

Pentru a promova mersul pe bicicletă, tinerele ieşence sunt provocate la o plimbare pe două roţi într-o ţinută elegantă.

Potrivit organizatorilor, punctul de întâlnire va fi astăzi, în Piaţa Naţiunilor Unite, la Facultatea de Medicină, de la ora 18.00. Traseul cuprinde Piaţa Mihai Eminescu, Bulevardul Ştefan cel Mare, Palatul Culturii, Hala Centrală, Bulevardul Independenţei şi din nou în Piaţa Naţiunilor Unite.

„Pedalând în fustă, poate vom convinge şi alte fete că bicicleta se poate folosi pentru plimbare, dar şi ca mijloc de deplasare la şcoală sau la serviciu. Vrem să facem din această acţiune o sărbătoare, la care doamnele şi domnişoarele să dea puţină culoare oraşului şi să aducă un zâmbet pe faţa trecătorilor, dar şi a şoferilor stresaţi de trafic", explică organizatorii.

Afisul evenimentului

La final se va organiza o tombolă la care participantele se vor putea înscrie completând un talon. Bicicletele pot fi închiriate gratuit de la I Velo de la Râpa Galbenă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite