UPDATE: Iaşi: Fetiţa de 13 ani s-a aruncat de la etajul 5 după o ceartă cu prietena cea mai bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de 13 ani din Iaşi a ajuns duminică seară în stare gravă la Spitalul „Sf. Maria" după ce a încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etajul cinci al blocului în care locuieşte, în cartierul Nicolina.

UPDATE: Flavia Hoarţă a recurs la gestul sinucigaş după ce s-a certat cu prietena sa cea mai bună. Înainte de a se arunca pe geamul de la camera sa, fata i-a spus prietenei pe Messanger ce are de gând să facă, după care i-a scris şi tatălui său un bilet de rămas bun.

"Am auzit o bufnitură duminică noapte, pe la 00.15 şi am sunat la salvare. Fetiţa era încă conştientă şi vorbea cu tatăl ei. În general, părea o fată cuminte şi o familie echilibrată", a spus Mitică Anghel, vecinul familiei Hoarţă.

Există unele suspiciuni cum că fata era supărată din cauza tatălui ei, Relu Hoarţă care intenţiona să se recăsătorească în această vară. Mama Flaviei a decedat într-un accident rutier acum şapte ani.

Familia este îngrozită şi nu-şi poate explica cum de fetiţa premiantă la Şcoala "Alexandru cel Bun" a vrut să se sinucidă.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat. Aştept să iasă un doctor să ne spună în ce stare este. Nu înţeleg, era o fată cuminte care nu făcea probleme", ne-a spus mătuşa fetei.

Fetiţa era conştientă atunci când a ajuns echipajul SMURD la faţa locului.

Tânăra a suferit o fractură de coloană, contuzie renală, hepatică şi de plămân  şi urmează a fi supusă unei intervenţii chirurgicale deoarece nu-şi mai poate simţi picioarele.

„Pacienta a venit în stare gravă la spital deoarece a căzut de la o înălţime de 20 de metri. Este într-o stare gravă, prognosticul e rezervat, dar este stabilă hemodinamic şi conştientă", a spus Cătălina Ionescu, purtător de cuvînt la Spitalul de Copii „Sf. Maria".

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite