Festivalul studenţesc de teatru ContemporanIS, la start. Află ce poţi vedea în această săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatru studenţesc, concerte, conferinţe şi întâlniri în spaţii neconvenţionale îi aştepată pe ieşeni în perioada 7-11 mai.

Festivalul de teatru studenţesc ContemporanIS debutează luni, 7 mai, cu o conferinţă susţinută de regizorul Radu Afrim, „Sedus pe ruseşte şi abandonat pe româneşte? - condiţia studentului în facultăţile de teatru din România“. Acesta va vorbi la Teatru Fix, de la ora 15.00.

La Sala Uzina cu Teatru, luni, este programat spectacolul "Domnului profesor, cu dragoste", în regia lui Horia Suru. Spectacolul Teatrului "Maria Filotti" din Brăila este programat de la ora 17.30.  De la 19.30, la Teatru Fix este programat spectacolul "Brut", în regia lui Vlad Cepoi, iar de la 22.00, ieşenii sunt aşteptaţi "La Bază", la un concert Luiza Zan şi Alex Man.

„Visul lui Adalbert” la Cinematograful Victoria din Iaşi

În această săptămână, mai puteţi vedea piesa "Hărţi, ursuleţi şi fete", în regia lui Florin Caracala. Spectacolul este programat în barul "Arte", pe 8 mai, de la ora 21.00. La Clubul Creatorilor, pe 9 mai, este programat spectacolul "Frumoasa călătorie a urşilor panda".

La Teatru Fix, are loc spectacolul "X mm din Y km", în regia Geaninei Cărbunariu. Piesa va avea loc pe 10 şi 11 mai, de la ora 19.30. În ultima zi a festivalului, este anunţat "La Bază" un concert Life Track, de la ora 21.30.

Programul complet al festivalului îl găseşti AICI.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite