Fermierii de succes prezintă inovaţiile din agricultură la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni, 22 octombrie, de la ora 9.00, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu" a Universităţii de Agronomie din Iaşi, 250 de fermieri şi reprezentanţi ai unor companii de top din sectorul agricol prezintă rezultatele celor mai performante exploataţii din zona Moldovei. Evenimentul face parte din manifestările organizate cu ocazia împlinirii a 100 de ani de învăţământ agronomic universitar la Iaşi.

250 de fermieri şi şi reprezentanţi ai unor companii de top din sectorul agricol vor susţine workshop-ul „Agricultura - oportunităţi şi perspective", luni, 22 octombrie, de la ora 9.00, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu" a Universităţii de Ştiinţe şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad".

Vor fi dezbătute ofertele de inputuri pentru agricultură, îngrăşăminte, pesticide, tractoare şi maşini agricole, precum şi rezultatele celor mai performante exploataţii agricole din zona Moldovei.

Fermierii din Moldova se întâlnesc la Iaşi. Vezi ce produse vor prezenta!

Evenimentul face parte din manifestările organizate cu ocazia împlinirii a 100 de ani de învăţământ agronomic universitar la Iaşi.

Tot luni, 22 octombrie, de la ora 17.00, va avea loc un spectacol de operă în Aula Magna.

Peste 500 de fermieri investesc în agricultura din judeţul Iaşiţ

Fermierii au cursuri gratuite de agricultură ecologică la USAMV Iaşi

Acţiunile pentru sărbătorirea secolului de  învăţământ superior agronomic la Iaşi vor continua marţi, 23 octombrie, cu ediţia a 55-a a simpozionului ştiinţific internaţional al Facultăţii de Agricultură, unde şi-au anunţat prezenţa peste 200 de specialişti din zece ţări. Pentru miercuri, 24 octombrie, a fost programat workshop-ul „Cercetare şi inovare în agricultură".

Joi, 25 octombrie, ora 9.00, în Aula Magna, vor fi decernate titlurile de Doctor Honoris Causa şi vor fi dezvelite statui şi busturi. Ziua va fi încheiată cu un concert de cameră programat pentru ora 16.30, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu".

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite