Fanii l-au rugat minute în şir pe Cristi Minculescu să nu părăsească formaţia Iris la penultimul concert susţinut la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Minculescu  a fost solistul trupei Iris  timp de 32 de ani
Cristi Minculescu a fost solistul trupei Iris timp de 32 de ani

Sute de fani ai legendarei formaţii rock au fost fascinaţi de piesele interpretate la concertul susţinut în parcarea complexului comercial Era Shopping Park din Iaşi şi au strigat minute în şir "Nu pleca", încercând în zadar să-l convingă pe Cristi Minculescu să nu părăsească trupa.  

După 35 de ani de cântat împreună, membrii formaţiei Iris au demonstrat şi vineri seară la Iaşi că pot face show pe scenă, în penultimul lor concert cu Cristi Minculescu la voce.

De la ora 21.00, sute de fani au umplut parcarea Era Shopping Park pentru a asculta piesele care au consacrat legendara formaţie rock românească.

Formaţia Iris cântă la Iaşi în penultimul concert avându-l pe Cristi Minculescu ca membru 

Fanii l-au implorat pe Cristi Minculescu să nu părăsească trupa, strigând minute în şir "Nu pleca". Rugăminţile lor nu au părut însă să-l facă pe artist să-şi schimbe decizia. Din repertoriul trupei a lipsit aseară piesa "Floare de iris".

 Formaţia Iris va susţine un ultim concert cu Cristi Minculescu la voce în cadrul Festivalului Barock, Zilele Castelului Bánffy din Bonţida, concert care va avea loc duminică, 2 septembrie.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei! 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite