FOTO Cele mai frumoase fete din ţară au concurat la Iaşi. Vezi aici cine va reprezenta România la Miss Earth!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jihan Shanabli va reprezenta România la Miss Earth
Jihan Shanabli va reprezenta România la Miss Earth

Jihan Shanabli (26 de ani), din Bucureşti, a fost aleasă cea mai frumoasă participantă a concursului de frumuseţe Miss Earth România 2011, competiţie ce s-a desfăşurat weekendul trecut la Iaşi.

Ea va reprezenta ţara noastră la concursul mondial ce va avea loc în perioada 20 noiembrie - 6 decembrie în Filipine. Având tată palestinian şi mamă românca, frumoasa Jihan Shanabli este născută în România iar în prezent este doctorand în anul 4 în cadrul Institutului National de Cercetări Economice al Academiei Române şi lucrează ca asistent universitar pentru Facultatea de Ştiinte Politice şi Economice din cadrul Universitatii Europei de Sud-Est.

Jihan Shanabli va reprezenta România la Miss Earth

Împreună cu Jihan Shanabli, în Filipine va mai pleca şi Ramona Balan o tanara ieşeancă care a fost desemnata Miss Earth Moldova 2011, urmând să reprezinte Republica Moldova in cadrul competiţiei Miss Earth 2011.

Miss Earth România este competiţia natională organizată cu scopul desemnarii reprezentantei României în cadrul competiţiei internaţionale de frumuseţe Miss Earth, organizat anul acesta în Flipine.

În competiţia internaţională din acest an, vor participa concurente din aproximativ 80 de ţări, fiecare dintre ele întruchipand imaginea unei amazoane, luptând împreună pentru protejarea şi conservarea mediului înconjurator.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite