FOTO Haos pe străzile din Iaşi. Traficul auto, paralizat de Campionatul de Raliuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Străzile din zona centrală a oraşului au fost blocate astăzi, la orele amiezii. Restricţiile de circulaţie mai sunt valabile şi sâmbătă, pe bulevardul Ştefan cel Mare, pe strada Păcurari, în intervalul orar 15.00-20.00, şi pe strada Anastasie Panu, de la orele dimineţii până la 18.00.

UPDATE Aşii raliului îşi probează dibăcia la Râpa Galbenă, în Iaşi FOTO

Pe lângă aceste restricţii, oficialii din Primărie au decis să închidă sâmbătă şi perimetrul delimitat de străzile Anastasie Panu, Elena Doamna, buleavrdul Independenţei, Gavril Muzicescu, Arcu şi Ştefan cel Mare, între orele 8.00 şi 16.00.

Campionatul Naţional de Raliuri a dat peste cap circulaţia rutieră din centrul oraşului. Şoferii care au traversat zonele Păcurari, Anastasie Panu, Palat şi străzile din Centru au stat zeci de minute în trafic.

„Se circulă îngrozitor. Dacă nu este Raliul, sunt şantierele şi utilajele Primăriei care blochează oraşul. Stai în trafic teribil de mult", s-a plâng şoferul Răzvan Iliuţă.

Coloanele la semafoare s-au întins pe kilometri, iar transportul public în comun a fost blocat, călătorii fiind nevoiţi să aştepte în staţii şi câte jumătate de oră. Traficul se desfăşoară cu dificultate şi pe străzile adiacente celor centrale, iar poliţiştii abia fac faţă decongestionării circulaţiei auto.

image

CLICK pe poze pentru a vedea fotogaleria

Şefii din Primărie apelează la înţelegerea ieşenilor în loc să ia măsuri. „Aceasta este o competiţie care a adunat foarte multe maşini şi echipaje. Mulţumesc ieşenilor că înţeleg că sunt probleme în trafic, dar raliul acesta este o emblemă pentru Iaşi", a spus primarul Gheorghe Nichita.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite