Iaşi: FC Vaslui - Poli Iaşi 2-1/ Înfrângere categorică a ieşenilor în derby-ul Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: FC Vaslui - Poli Iaşi 2-1/ Înfrângere categorică a ieşenilor în derby-ul Moldovei
Iaşi: FC Vaslui - Poli Iaşi 2-1/ Înfrângere categorică a ieşenilor în derby-ul Moldovei

FC Vaslui şi-a luat revanşa în faţa propriilor suporteri după eliminarea din Europa League. Trupa lui Cristi Dulca a dominat derby-ul Moldovei cu eterna rivală Poli Iaşi, dar numai Costin şi Wesley au reuşit să concretizeze numeroasele ocazii din contul gazdelor. Golul de onoare al ieşenilor a fost marcat de Miclea, la ultima fază de joc.

Mai citiţi:

„Poli merita mai mult”

Comentariul live al partidei:

Arbitrul Balaci nu mai aşteaptă repunerea mingii în joc şi fluieră finalul partidei.

Min 94: GOOOOOOL Poli Iaşi!! La ultima fază a meciului, Romulus Miclea transformă impecabil lovitura liberă obţinută de Bujor. 

Min 92: Cartonaş galben pentru Vaslui. Farkaş îl faultează la marginea careului pe Bujor.

Min 90: Este rândul galeriei gazdelor să aprindă fumigene. Suporterii Vasluiului scandează "Du-te Iaşiul, du-te Iaşiul, du-te!".

Min 88: Wesley este dezlănţuit. Deşi a fugit tot meciul, atacantul brazilian depăşeşte în viteză pe fundaşii ieşeni, însă este deposedat la şase metri de poarta lui Brăneţ.

Min 85: Victorie a Vasluiului şi în tribune. Galeria lui Poli este redusă la tăcere, în timp ce suporterii gazdelor cer golul cu numărul trei.

Min 82: Schimbare la FC Vaslui. iese Gerlem, intră Neagu.

Min 80: GOOOOOL FC Vaslui!!!! Wesley rămâne singur cu Brăneţ, îl driblează pe portarul oaspeţilor, însă nu marchează înainte de a dribla alţi doi fundaşi ieşeni.

Min 79: Al treilea cartonaş galben pentru Poli. Ignatov este sancţionat după o ieşire nervoasă.

Min 77: Ieşeanul Bujor se răsuceşte în careul gazdelor şi trimite un lob, scos greu de sub bară de Kuciak.

Min 75: Cristi Constantin ia cartonaş galben pentru o simulare în careul Vasluiului.

Min 73: Schimbare Poli Iaşi. Fundaşul dreapta Străuţ îi lasă loc atacantului Balde.

Min 72: Bujor îşi încearcă şutul, dar trimite peste poarta celor de la FC Vaslui.

Min 70: Vasluienii fac ce vor în careul lui Poli. Gazdele reuşesc o serie de pase care fac şah-mat apărarea lui Petre Grigoraş, dar Ljubinkovic ratează complet finalizarea.

Min 67: Căpitanul Politehnicii vede cartonaşul galben după ce l-a împiedicat pe portarul Kuciak să repună mingea în joc.

Min 65: Ieşenii au şi ei o ocazie de gol. Bujor îl lansază perfect pe Cristi Bratu pe partea dreaptă de atac, vârful Iaşiului trimite o torpilă la vinclu, dar Kuciak respinge în corner.

Min 62: Ocazie imensă ratată de Vaslui. Gerlem scapă singur cu Brăneţ, dar portarul Iaşiului are o intervenţie salvatoare cu piciorul. Fundaşii ieşeni nu reuşesc să respingă mingea iar Jovanovic şutează către poarta goală, însă ratează ţinta. 

Min 54: Încă o greşeală mare a celor de la Poli Iaşi. Străuţ pasează la portar, Brăneţ nu are voie să prindă mingea în mână şi preia pe piept. Wesley este aproape să reia către poartă dar Brăneţ respinge în ultima clipă.

Min 52: Jovanovic de la gazde încasează un cartonaş galben după ce a şutat în minge după fluierul arbitrului.

Min 51: GOOOOOOL FC Vaslui!!!!! Politehnica Iaşi încasează un gol pe o greşeală gravă de portar. Raul Costin trimite o centrare în careu, dar mingea se duce pe cadrul porţii şi trece peste un Brăneţ ieşit greşit pe centrare.

Min 46: A început repriza secundă.

Se încheie prima repriză a meciului dintre Vaslui. După primele 45 de minute, FC Vaslui şi Poli Iaşi se află la egalitate, scor 0-0.

Min 41: Ghencev nu mai poate continua şi este schimbat cu Milos Pavlovic, jucător care a făcut prăpăd în ultimul meci de la Vaslui dintre combatantele de astăzi, când a accidentat grav ambii portari ai Iaşiului.

Min 40: Ciocnire violentă la mijlocul terenului între Ghencev şi ieşeanul Milea. Primul vede cartonaşul galben. Lucian Munteanu trage de la peste 30 de metri, dar Kuciak respinge.

Min 34: Poli ajunge în careul gazdelor printr-o lovitură liberă, dar căpitanul Munteanu nu reuşeşte să devieze centrarea lui Cristi Constantin.

Min 31: Suporterii ieşeni aprind fumigene în tribune!

Min 26. Vasluiul presează tot mai mult. Buhuş centrează pentru Wesley, dar lovitura de cap a brazilianului este scoasă de sub bară de Brăneţ cu un reflex excepţional.

Min 22: Costin îl încearcă din nou pe Brăneţ cu un şut din afara careului, dar portarul lui Poli reţine.

Min 20: Ocazie mare pentru Vaslui. Wesley şutează de la marginea careului, Brăneţ respinge în corner. Se execută lovitura liberă, Ljubinkovic încearcă să şuteze la poartă. Ieşeanul Milea intervine la sacrificiu şi piciorul lui Ljubinkovici îi nimereşte capul.

Min 10: Gerlem pătrunde în careul ieşenilor, dar este blocat în momentul şutului. Din cornerul rezultat, Costin şutează periculos, dar Brăneţ boxează.

Min 8: Primul şut pe poartă aparţine gazdelor. Wesley execută o lovitură liberă de la marginea careului, dar Brăneţ reţine fără probleme.

Min 4: Dacă jucătorii încă se tatonează, galeriile au intrat deja în meci. Suporterii vasluieni au afişat un banner gigant pe care scrie "Tot mici aţi rămas". Ieşenii replică scandând numele echipei AEK Atena, care a eliminat-o joi pe Vaslui din Liga Europa.

Min 3: Fază cursivă a Vasluiului. Jovanovici pasează lui Wesley, dar brazilianul se împiedică în minge la marginea careului.

Min 1: Fluier de start al arbitrului Balaci!

Echipe de start:

FC Vaslui: Kuciak - Buhuş, Zubar, Farkaş, Bălace - Ljubinkovic, Jovanovic, Ghencev, Gerlem - Costin, Wesley. Antrenor: Cristi Dulca

Poli Iaşi: Brăneţ - Buta, Munteanu, Straton, Costache - Bratu, Milea, Ignatov - Cr. Constantin, Străuţ, Bujor. Antrenor: Petre Grigoraş

Arbitri: Marian Balaci, Aurel Oniţa, Radu George

Suporterii ieşeni promit o coregrafie specială pentrumeciul din această seară. În acest sens, cei aproape 400 de ultraşi au venit echipaţi cu fumigene şi stroboscoape.

Bună seara! De la această oră vă invităm să urmăriţi comentariul live al partidei dintre FC Vaslui şi Politehnica Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite