Iaşi: Parcul Expoziţiei, animat de muzică şi culoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Parcul Expoziţiei, animat de muzică şi culoare
Iaşi: Parcul Expoziţiei, animat de muzică şi culoare

DJ Nick Kamarera a deschis seria de concerte din cadrul  programului „Piaţa Distracţiei în cartiere“.

  Aseară, de la ora 19.15, în Parcul Expoziţiei zeci de tineri au început să danseze pe ritmurile melodiei „Beautiful Days“ mixată de DJ Nick Kamarera. „Am profitat că au concert în Iaşi cei doi DJ şi am venit cu prietenii până în parc. E cam frig, dar sper să ne încălzim după ce încep să cânte. Personal, îmi place mai mult  DJ Internullo, dar nici Kamarera nu sună rău“, a spus Andreea V., elevă de 15 ani.

Citeşte şi:

Concert de 50.000 de euro la Sărbătorile Iaşiului

Centrul Iaşiului este invadat de tarabele pentru „Sf. Parascheva“

Voltaj şi Ovidiu Lipan Ţăndărică vin la Sărbătorile Iaşiului

De la petrecerea în aer liber nu au lipsit baloanele şi jocurile de lumini. Cu acestea i-au fascinat mai ales pe cei mici, care dansau chiar în faţa scenei. „Am venit cu fetiţa de cinci ani în parc. Am dat peste un concert şi am zis să mai stăm, dar nu foarte, mult deoarece la ora 21.00 Delia trebuie să doarmă“, a afirmat o mămică.

Concert în Tătăraşi

Ieşenii pot participa în această seară, de la ora 19.00, la un al doilea concert anunţat de municipalitate în Tătăraşi, pe Esplanada Oancea. Oficialii Primăriei au programat timp de o oră şi jumătate un concert al trupelor El Negro şi Bere Gratis. Asemenea concerte sunt anunţate până pe 13 octombrie, iar de Hramul „Sf. Cuvioase Parascheva“ este organizat un alt eveniment în faţa Palatului Culturii din Iaşi, unde sunt aşteptaţi, de la ora 18.00, David Deejay feat. Dony, Inna, Laurenţiu Duţă, Smiley şi Voltaj.

Concertele de pe 14 octombrie şi focul de artificii costă, potrivit şefilor municipalităţii, în jur de 80.000 de euro. Ieşenii mai pot vizita până în această seară Târgul Meşterilor Populari, deschis în faţa Palatului Culturii, unde zeci de meşteşugari îşi demonstrează iscusinţa.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite