Expertiza psihiatrică a copilului-criminal, amânată din nou. Soarta minorului care şi-a ucis mama şi bunica, decisă peste o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu, alături de mama lui, în vremurile bune. Acum poliţia îl supraveghează la Spitalul Socola
Silviu, alături de mama lui, în vremurile bune. Acum poliţia îl supraveghează la Spitalul Socola

Specialiştii din cadrul comisiei de expertiză psihiatrică au decis astăzi să mai facă unele investigaţii suplimentare în cazul lui Silviu T., minorul de 17 ani care a comis un dublu asasinat pe 4 octombrie. Soarta acestuia va fi decisă joia viitoare.

Joia viitoare se va şti dacă Silviu T. avea sau nu discernământ în momentul în care şi-a ucis mama şi bunica. Specialiştii au spus că este vorba despre un caz complex care necesită investigaţii ample.

„Am înţeles că a fost din nou amânată expertiza. Decizia a fost luată de cei de la Medicină Legală. Joia viitoare abia se va face expertiza psihiatrică“, spune Călin Scripcaru, managerul Spitalului de Psihiatrie Socola Iaşi.

Declaraţie-şoc a criminalului minor din Bucium: „Sunt un monstru!“

Mărturie cutremurătoare a femeii ucise de propriul fiu la Iaşi: „E crucea noastră!“ FOTOGALERIE

UPDATE Crimă oribilă la Iaşi. Băiatul de 17 ani şi-a ucis mama şi bunica pentru că nu i-au dat bani de suc FOTO

VIDEO O singură persoană la căpătâiul victimelor asasinului minor din Bucium FOTOGALERIE

Expertiza psihiatrică va stabili dacă minorul avea sau nu discernământ în momentul comiterii celor două crime. Dacă nu avea discernământ va fi dus la secţia exterioară din Grajduri a Spitalului de Psihiatrie Socola. În caz contrar, va rămâne internat la spital până în decembrie când va împlini vârsta majoratului, după care va fi transferat la Penitenciar.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite