Exclusiv - Unul dintre elevii loviţi de copac: „Nimeni nu ar fi putut anticipa ce s-a întâmplat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei cinci elevi loviţi de copacul căzut din senin ieri în Parcul Copou au rămas internaţi sub supraveghere. Una dintre fetele care a fost accidentată în incidentul din parc susţine că nimeni nu ar fi putut ştii ce se va întâmpla în timpul orei oraganizată în aer liber.

14.30 Elevele de la Negruzzi urmează să fie externate. „Una dintre ele are fractură de metatarsian, şi e în ghips, iar celelalte au doar contuzii minore. Cazul cel mai grav este al băiatului, care a fost operat aseară“, a declarat medicul Cătălina Ionescu.

Raluca Alexa şi Andra Ursu, Laura Cornea, Andreea Neculce, în vârstă de 16 ani, şi Tudor Miron (17 ani), toţi elevi în clasa a IX-a E la Liceul "Costache Negruzzi" au fost ieri la un pas de moarte.

La scurt timp după ce au fost aduse în rezerva lor de la Spitalul „Sf. Maria", Andra Ursu şi Andreea Neculce au primit vizita colegilor de clasă. „Nu mă simt extraordinar acum după accident, dar per total sunt bine. În niciun caz nu trebuie pedepsit domnul profesor Todiraş. Nimeni nu ar fi putut anticipa ce s-a întâmplat", a spus Andreea.

Vlad Blagoci a fost printre primii elevi ajunşi lângă colegii săi prinşi sub copac. „Mi-aduc aminte că Tudor ţipa puternic iar fetele plângeau. Ne-am chinuit mai mulţi să mişcăm puţin copacul ca să îi scoatem de dedesubt pe colegii noştrii. Tudor s-a liniştit puţin după asta iar medicii au venit în câteva minute şi i-au adus la spital", a povestit Vlad, vizibil afectat de ceea ce a văzut.

Un elev care susţine că este coleg de şcoală cu cei cinci copii ajunşi la spital din cauza teiului căzut în Parcul Copou a lăsat un mesaj pe site-ul Adevărul. „Salut eu sunt Stefan, sunt elev tot la Negruzzi într-a IX-a. Ceea ce s-a întâmplat este un eveniment absolut tragic, în momentul în care copacul respectiv s-a prăbuşit peste cei cinci colegi ai mei eu eram cu prietenii mei la biliard, am râmas absolut frapat când am citit ştirea aceasta gândindu-mă ca puteam să fim chiar noi acolo", a postat pe site-ul Adevărul colegul celor cinci copii răniţi de copac.

Citeşte şi:

Clipe de groază pentru elevii striviţi de teiul din Copou: Un trecător a filmat incidentul! (VIDEO)

Un copac din Parcul Copou a căzut peste cinci elevi de la Liceul Negruzzi UPDATE

Tinerii erau în Parcul Copou cu colegii de clasă şi profesorul de geografie, dar şi cu elevii de la clasa a XI-a C. „Erau pe aleea principală din faţa Casei de Cultură şi făceau fotografii în momentul în care un tei s-a prăbuşit peste ei. Au venit ambulanţele şi i-au luat la spital", a povestit profesorul Alexandru Todiraş.  

Află mai multe astăzi în:

Citiţi în Adevărul de Seară de mâine
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite