Fetele cu gleznele cele mai fine din România se întrec în acest weekend la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de fotbal feminin Navobi Iaşi
Echipa de fotbal feminin Navobi Iaşi

Un eveniment menit să promoveze Iaşiul ca Oraş European al Sportului adună în Capitala Moldovei cele mai pricepute fotbaliste din ţară.

În perioada 31 august- 2 septembrie va avea loc „Cupa Iaşiului European la Fotbal Feminin“ în Complexul Sportiv "Emil Alexandrescu" din Copou. „Mulţi români văd fotbalul feminin ca un hobby, însă sper ca prin apariţia echipelor în oraşele mari, cum ar fi Cluj, Iaşi, Bucureţti, Constanţa, să se schimbe această mentalitate, iar în viitorul apropiat fotbalul  feminin să devină o forţă în România“, a spus Mirel Albon, antrenorul CFF Olimpia Cluj Napoca, echipă prezentă în la competiţia de la Iaşi.

Un sportiv din Iaşi a stabilit un record olimpic! Alin Moldoveanu trage pentru aur la tir!

Capitala Moldovei este reprezentată în această competiţie de CS Navobi Iaşi. În „Cupa Iaşiului European la Fotbal Feminin“ vor mai concura România U17, Moldova U19, FCM Târgu Mureş şi AS Independenţa Baia Mare. Deschiderea oficială va avea loc vineri, de la ora 16.00, la stadionul din Copou. Sâmbătă şi duminică meciurile vor avea loc de la ora 10.00, iar premierea este programată pentru 2 septembrie, de la ora 13.30.

"Crosul Spiritului European", la Iaşi. Află ce poţi câştiga FOTO

Evenimentul este face parte din programul de promovare a Iaşiului ca Oraş European al Sportului.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite