Etnobotanicele continuă să facă victime. Doi tineri au ajuns la Urgenţe la un interval de câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi băieţi, unul de 18 ani, iar altul de 21 de ani, s-au simţiti rău după ce au consumat produse halucinogene şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Medicii de la Spitalul „Sfântul Spiridon" din Iaşi au avut de îngrijit în ultima gardă doi tineri de 18 ani, respectiv 21 de ani, care au consumat etnobotanice.

Iaşi: Tinerii cumpără în continuare produse etnobotanice în timp ce prefectul se laudă că a închis toate magazinele de „vise“ (FOTO şi VIDEO)

Aceştia erau foarte agitaţi, se simţeau ameţiţi, iar după ce au fost trataţi au fost dirijaţi către consiliere psihologică.

EXCLUSIV Mărturia sportivului care şi-a bătut părinţii după ce a consumat etnobotanice: „Regret enorm şi am să mă las de droguri“ (FOTO şi VIDEO)

O mamă disperată şi-a adus fiul dependent de etnobotanice la spitalele din Iaşi: „Copilul meu se sfârşea pe picioare. M-a rugat să-l salvez!“ (FOTO şi VIDEO)

„Pacienţii prezentau o stare de agitaţi şi tulburări cardiace. Sunt în afara oricărui pericol. Au fost transferaţi la Psihiatrie", spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala  Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite