UPDATE Dezastru la cea de-a doua sesiune de Bac. Doar 26 din 310 candidaţi au promovat la un liceu din Iaşi FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 3.270 de candidaţi înscrişi la sesiunea din toamnă a examenului de maturitate vor afla astăzi notele obţinute. Rezultatele vor fi afişate la cele 10 centre de examinare.

Ora 12.45 Promovabilitatea la nivelul judeţului Iaşi este de 18,84%.

VEZI AICI LISTELE CU NOTELE OBŢINUTE

Ora 12.30 La centrul de examinare „Radu Cernătescu“, din 366 de liceeni care au dat examenul de maturitate, 41 l-au promovat. Cea mai mare notă la matematică a fost obţinută de Elena Alexandra Todiraşcu.

image

Daţi click pe imaginile de mai sus pentru a vedea fotografii cu notele candidaţilor şi cu reacţiile acestora

„Am stat şi am învăţat şi am reuşit să iau notă 8 la matematică. Încă mă gândesc dacă mă voi înscrie la facultate sau dacă voi pleca în străinătate“, a spus Elena, în vârstă de 20 de ani.

Ora 12.00 Promovabilitate mică este şi la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida“, unde doar 32 de candidaţi au luat note de trecere, din cei 309 de tineri care au susţinut examenul.

Ora 11.30 La Colegiul Tehnic „I.C. Ştefănescu" din Iaşi, din cei 310 elevi care au susţinut cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat doar 26 au promovat.Unul dintre picaţi este şi Beatrice Alistar care a dat examen la matematică şi biologie şi a obţinut notele 5, respectiv, 6,30.

„Nu am promovat pentru că nu am media peste nota 6. Voi depune contestaţie la biologie şi dacă reuşesc vreau să mă înscriu la Facultatea de Agronomie", a spus tânăra de 19 ani.

Ora 7.00 Elevii care au absolvit anul acesta liceul trec prin noi emoţii. În cursul acestei zile vor fi afişate notele pe care le-au obţinut la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat.

Un sfert din candidaţii înscrişi la sesiunea de toamnă a Bac-ului au chiulit de la ultima probă

UPDATE Candidat la Bac-ul de toamnă: „Am la mine surse de inspiraţie" FOTO

Rezultate Bacalaureat 2011 Iaşi

La Bac-ul din toamnă au fost înscrişi 3.270 de candidaţi din judeţul Iaşi, iar examenul s-a desfăşurat tot sub supravegherea camerelor video. Cei care vor fi nemulţumiţi de rezultatul obţinut pot depune contestaţii astăzi, în intervalul orar 16.00-20.00, urmând ca pe 7 septembrie să fie afişate notele finale.  

La sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat, promovabilitatea tinerilor a fost de doar 43,08%.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite