Elevii ieşeni se întrec cu tineri din toată ţara la jocul minţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu 19 aprilie se desfăşoară finalele Campionatelor Naţionale Şcolare la gimnaziu şi licee, iar elevii ieşeni concurează la şah cu tineri din toată ţara.

La gimnaziu, elevii care reprezintă Iaşiul la finala Campionatelor Naţionale Şcolare desfăşurată la Giurgiu sunt Diana Cusmuliuc, elevă în clasa a VII-a la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi" şi George Stoleru, elev în clasa a III-a la Şcoala „Ştefan Bârsănescu".

Faza naţională a Olimpiadei de Religie se desfăşoară la Iaşi. Vezi programul competiţiei

Record de olimpiade naţionale organizate la Iaşi

Concursul pe licee va avea loc la Arad, iar din Iaşi vor participa Ioana Gelip, elevă la LPS Iaşi, şi Vlad Stegariu, elev la Colegiul Naţional Iaşi.

Iaşiul, pe primul loc pe ţară la Olimpiada de Ştiinţe

Iaşiul are cea mai tare pepinieră de viitori fizicieni din România

Judeţul este reprezentat şi la Campionatele Internaţionale ale Turciei de către Matei Acsinte, Lucian Tiron, Andrei Tiron, Emanuel Olinici şi Răzvan Muntianu.

„Este o echipă închegată, omogenă, cu multă experienţă, elevii find multipli medalianţi naţionali şi internaţionali, de la care aşteptăm o medalie de aur şi o ultimă pregătire cu succes înainte de Campionatul Mondial Şcolar 2012 de la Iaşi", se arată în comunicatul Asociaţiei Judeţene de Şah Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro şi află noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite