Elevii despre profesorul iubăreţ de la Arte: „Juca «adevăr sau provocare» şi se săruta cu fetele“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursanţii de la Colegiul de Artă „Octav Băncilă" confirmă că profesorul Ioan Răducea, acuzat de mama unei eleve minore că se iubea cu fiica ei, are un comportament inadecvat la ore.

La o săptămână de la izbucnirea scandalului amoros la Colegiul „Octav Băncilă", când mama unei eleve de clasa a IX-a îl acuza pe profesorul Ioan Răducea că are o relaţie cu fiica ei, cursanţii vorbesc pe la colţuri şi confirmă că dascălul are un comportament deplasat la ore.

Elevii mărturisesc că Răducea le făcea complimente la ore şi ieşea la plimbare cu anumite fete.

„Ne făcea complimente la ordinea zilei. Avea şi nişte comentarii deplasate. De exemplu, la un moment dat, ne-a făcut nişte poze în clasă, iar când o colegă i-a zis dacă poate să-i dea şi ei fotografiile, el i-a zis că dacă vine la el acasă i le dă. Vacanţa trecută m-am întâlnit cu profesorul Răducea într-un magazin. Era însoţit de o colegă de-a mea şi cumpărau vin", spune Andra, elevă în clasa a XII-a.

Mai mult, în excursii profesorul se săruta cu elevele, susţin cursanţii.

Profesorul acuzat că are o relaţie amoroasă cu o elevă minoră a scăpat nepedepsit de Comisia de Disciplină UPDATE

„Când am fost în tabără, Răducea juca «adevăr sau provocare» şi rotea sticla ca să se sărute cu elevele lui", spune şi Bianca.

Elevii susţin că dascălul punea note în funcţie de aspectul fizic.

Anchetă la Colegiul „Octav Băncilă“ din Iaşi după ce un profesor a fost acuzat că are o relaţie amoroasă cu o elevă minoră UPDATE

„Cu cât aveai sânii mai mari, cu atât primeai note mai mari. Eu pentru că sunt băiat şi nu prezentam interes pentru el mă ţinea numai în 6", spune Ionuţ, un alt elev de clasa a XII-a.

 Directorul implicat în scandalul „sex în cancelarie” a scăpat de pedeapsă

Profesorul Răducea vine în continuare la catedră şi îşi susţine orele de limba română. Singura măsură luată în cazul lui a fost mutarea de la clasa fetei cu care se presupune că a avut o relaţie amoroasă.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite