Elevii de la Colegiul Naţional au făcut o „floare umană“ în centrul Iaşiului (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 500 de cursanţi ai Colegiului Naţional s-au adunat astăzi la ora 13.30 în Piaţa Unirii şi au format o „floare umană" pentru a trage un semnal de alarmă în privinţa problemelor ecologice actual. Activitatea face parte din proiectul Green Week care se desfăşoară în perioada 28 mai-3 iunie.

Elevii de la cele 24 de clase ale Colegiului Naţional şi-au dat astăzi întâlnire în Piaţa Unirii şi s-au aranjat în forma unei flori.

„Am organizat o floare umană la care am avut plăcerea să vină peste 500 de elevi din Naţional. După părerea noastră totul a ieşit exemplar. Nu a fost deloc uşor să organizăm acest proiect, am început cu două săptămâni înainte, am făcut chiar şi simulări în şcoală, ne-am bucurat de susţinerea profesorilor. A fost o muncă serioasă şi nu e tot. Mesajul pe care vrem să-l transmitem e că în Naţional se gândeşte verde, încercăm să dăm un exemplu întregului oraş", spune Tudor Giurgică-Tiron, membru al echipei de organizare.

ORGANIZATORII CONSIDERĂ CĂ EVENIMENTUL A FOST UN SUCCES

Prinde-te în „Floarea umană“ din centrul Iaşiului! Elevii de la Colegiul Naţional pregătesc o campanie de ecologizare

Tot în cadrul proiectului Green Week elevii mai au pregătite activităţi care să tragă un semnal de alarmă în rândul ieşenilor în ceea ce priveşte ecologizarea.

Astfel, joi la ora 17.00, la Moldova Mall va fi organizată o proiecţie de film. Evenimentul se va încheia cu desen liber pe asfalt în curtea liceului care se desfăşoară în perioada 1-3 iunie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite