Educatorii şi învăţătorii din Iaşi decid ce vor învăţa copiii în clasa pregătitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadrele didactice care predau la grupa şi clasa pregătitoare dezbat joi, 15 martie, de la ora 14.00, programa care intră în vigoare de anul şcolar viitor.

Educatorii şi învăţătorii se întâlnesc joi şi vineri pentru a se pune de acord cu privire la curriculumul pentru clasa pregătitoare.

Atenţie, părinţi! Aflaţi aici totul despre înscrierea în clasa pregatitoare, la şcolile din Iaşi

Atenţie, părinţi! Vedeţi ce condiţii trebuie îndeplinite pentru înscrierea copiilor în învăţământul primar în anul şcolar 2012-2013

Astfel, astăzi, de la ora 14.00, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi (IŞJ) se organizează o întâlnire între cadrele didactice care predau la grupa şi la calsa pregătitoare pentru a se face propuneri de îmbunătăţire a programei propuse de Ministerul Educaţiei.

Cât te costă clasa pregătitoare la o şcoală privată din Iaşi

Dispecerat pentru părinţii care vor să se informeze despre clasa pregătitoare

Vineri, 16 martie, începând cu ora 13.00, se vor organiza activităţi similare la Colegiul de Artă „Octav Băncilă", la Şcoala „Titu Maiorescu" şi la Şcoala „Alexandru cel Bun".

Părinţii, puşi inutil pe drumuri ca să-şi înscrie copiii în clasa pregătitoare şi clasa I UPDATE

„Scopul acestor dezbateri este ca specialiştii, educatori şi învăţători, să cunoască curriculumul, dar şi să-şi exprime punctul de vedere în privinţa acestuia. Propunerile cadrelor didactice vor fi centralizate şi transmise Ministerului Educaţiei", spune profesorul Sabina Manea, purtătorul de cuvânt al IŞJ Iaşi.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite