Iaşi: Echipaj de Poliţie, atacat în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina Postului de Poliţie din localitatea Bivolari (Iaşi) a fost blocată în trafic ieri seară de cinci autoturisme, în timp ce transporta un şofer băut, implicat într-un accident rutier.

Poliţiştii din localitatea Bivolari primiseseră un apel telefonic prin care erau anunţaţi că în localitatea Soloneţ, pe DN24C, se află un autoturism răsturnat într-un şanţ. Oamenii legii au mers la locul indicat şi, la scurt timp, au reuşit să dea de şoferul implicat în accident. Pentru că mirosea a băutură, poliţiştii l-au luat pe Constantin L. (28 de ani) cu ei în maşină pentru a-l duce la spital, în vederea recoltării probelor biologice şi a stabilirii alcoolemiei.

Pe drum, maşina de poliţie a fost urmărită în trafic de alte cinci autoturisme. În comuna Popricani, autoturismele i-au forţat pe oamenii legii să oprească maşina. În acel moment, Cosntantin l-a lovit pe agentul care stătea în spate, lângă el, după care a fugit şi s-a urcat într-unul din autoturisme.

Procurorii îl caută acum pe tânăr pe numele căruia a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite