Durere şi disperare în familia biciclistului mort la Valea Seacă (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia lui Ştefan Potolincă (33 de ani), biciclistul din localitatea Valea Seacă decedat sâmbătă în urma unui accident provocat de o groapă din asfalt, este şocată de ce s-a întâmplat cu acesta.

Medicii legişti au ajuns la concluzia că decesul lui Ştefan Potolincă a fost cauzat de multiple traumatisme craniene.

Citeşte şi:

Asfaltarea „şoselei morţii" este amânată încă din 2008

Sâmbătă, Ştefan Potolincă plecase la Paşcani împreună cu fiul său David (8 ani), să-şi cumpere o bicicletă.

Trupul neînsufleţit al lui Ştefan Potolincă a fost adus acasă ieri de tatăl său, şi de soţia Alina, de la Iaşi. În faţa casei părinteşti, rudele lui Ştefan au dat frâu liber durerii.

Un membru ai familiei nu a putut rezista şi a leşinat.

La întoarcerea spre casă, într-o clipă de neatenţie, roata bicicletei a intrat într-o groapă de pe Drumul Judeţean 208, la intrarea în localitatea Valea Seacă. Încercând să-şi protejeze băiatul, Ştefan Potolincă s-a lovit puternic cu capul de asfalt, iar mânerul frânei i-a intrat în gât, blocându-i căile respiratorii.

Singurul ajutor al familiei

Ştefan Potolincă, cum îl descriu rudele şi vecinii, era un bărbat muncitor. Acesta îşi întreţinea familia singur, fiind de profesie tâmplar. Gheorghe Potolincă, tatăl victimei, povesteşte că fiul său l-a ajutat să ridice o biserică şi că era un meseriaş foarte priceput.

Din cauza durerii, Maria Potolincă, mama băiatului, nu a vrut să ştie în ce condiţii a murit fiul ei.

Chiar dacă accidentul a fost cauzat de starea jalnică a drumului, familia lui Ştefan nu se gândeşte să dea în judecată autorităţile, pentru a obţine despăgubiri. Gheorghe Potolincă spune că familia lui este una de oameni simpli care sunt prea săraci să ceară să li se facă dreptate în justiţie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite