Iaşi: Dumitru Oprea absent de la proces (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul rector al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza" şi-a trimis doar avocatul la primul termen al procesului în care Agenţia Naţională pentru Integritate (ANI) cere confiscarea a 60.000 de

Fostul rector al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza" şi-a trimis doar avocatul la primul termen al procesului în care Agenţia Naţională pentru Integritate (ANI) cere confiscarea a 60.000 de euro din averea lui. „Astăzi merge la proces doar avocatul pentru că prezenţa mea nu este necesară. Cred că astăzi instanţa va constata faptul că nu este abilitată să judece în acest caz şi va trimite dosarul la Înalte Curte de Casaţie şi Justiţie", ne-a spus dimineaţă Dumitru Oprea.
Judecătorii au stabilit următorul termen al procesului pe 13 iulie, când vor decide dacă dosarul va pleca sau nu de la instanţa ieşeană.

În luna mai, ANI a sesizat Curtea de Apel Iaşi în cazul lui Oprea. El este acuzat că nu a trecut în declaraţia de avere 60.000 de euro. Fostul rector le-a reproşat reprezentanţilor ANI faptul că nu s-a respectat legea în ceea ce-l priveşte şi spune că acuzaţiile sunt nefondate.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite