Iaşi: Umbra lui Dracula acuzata de viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Umbra lui Dracula acuzata de viol
Iaşi: Umbra lui Dracula acuzata de viol

Unele plângeri făcute de locuitorii din nord-estul ţării sunt adevărate cronici paranormale

Sesizaţi de cetăţeni, oamenii legii trebuie să rezolve o serie de cazuri care sfidează raţiunea. Infractorii sunt demoni fără scrupule şi terorişti.

Mărturiile şocante a mii de cetăţeni din judeţele Moldovei se adună lună de lună în sertarele prăfuite ale poliţiştilor . Oamenii legii le citesc, se crucesc, apoi încearcă să le uite. Sunt cazuri care, aparent, ar putea fi rezolvate doar de celebrii detectivi Mulder şi Scully sau de vreun preot exorcist.


Într-un top al celor mai cutremurătoare sesizări, ieşenii par să fie cei mai aprigi vânători de fantome din Moldova. Ei au făcut la Poliţie  nu mai puţin de 2.000 de sesizări şi plângeri în care au povestit cu lux de amănunte cum sunt terorizaţi de fiinţe nevăzute, umbre verzui sau alte energii negative care le fac viaţa un coşmar.


Poliţiştii suceveni, ocoliţi de plângeri ciudate


Urmăriţii cu camera ascunsă şi femeile violate de umbra temutului Dracula sunt cele mai de soi cazuri cu care angajaţii Poliţiei Iaşi se confruntă zi de zi. „Victimele“ care trec pragul Inspectoratului cer ca făptaşii să fie prinşi şi pedepsiţi.


Dacă poliţiştii ieşeni au fost practic îngropaţi de tot felul de plângeri ciudate, nu acelaşi lucru se poate spune despre colegii lor din celelalte judeţe ale Moldovei. Ceva mai „cuminţi“ în a reclama bazaconii s-au dovedit a fi nemţenii şi  vasluienii. Primii au depus la poliţie doar 537 de petiţii de la începutul anului şi până acum, în timp ce vasluienii au făcut 480 de reclamaţii bizare.


Spre surprinderea reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Suceava, în acest an, cetăţenii nu au mai reclamat niciun complot. „Dacă în anii trecuţi au mai fost sesizări care sfidau ridicolul, în acest an deocamdată nu am mai primit nicio petiţie ciudată“, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Suceava.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite