Iaşi: Dosarul „Kaka“ se acoperă de praf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Dosarul „Kaka“ se acoperă de praf
Iaşi: Dosarul „Kaka“ se acoperă de praf

Deocamdată, procurorii nu au reuşit să deschidă dosarul pentru a începe lucrările în cazul lui Cezar Cazacu, fostul bodyguard al fotbalistului Kaka, tăiat cu sabia de nişte golani.

Cezar Cazacu (30 de ani), fostul bodyguard al golgheterului Kaka şi steward pe stadionul San Siro din Milano, aşteaptă cu sufletul la gură ca procurorii să-i facă dreptate, după ce a fost tăiat cu bestialitate de mai multe persoane, în timpul unei altercaţii în localitatea Cotnari. Incidentul s-a petrecut pe 19 aprilie în timp ce Cazacu se întorcea acasă, în Hârlău, de la discotecă.

Bărbatul susţine că mai mulţi indivizi l-au lovit cu crosele de golf peste picioare, iar unul dintre ei l-a tăiat cu sabia. Lovitura a fost atât de puternică încât rana a avut nevoie de o sută de zile de îngrijiri medicale pentru a se închide. Bodyguardul este nevoit de atunci să meargă de două ori pe zi la şedinţele de recuperare.

Cinci suspecţi, nicio măsură

„Nu mai ştiu nimic de dosar. Nu m-a mai sunt nimeni nici de la Poliţie, nici de la Procuratură“, a spus Cazacu. După ce a fost instrumentat de poliţişti, cazul lui Cezar Cazacu a ajuns la sfârşitul lunii iunie pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Deocamdată însă, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, dosarul nu a fost deschis din cauza numeroaselor cazuri pe care anchetatorii le au în desfăşurare. Poliţiştii au reuşit să identifice mai multe persoane, suspectate de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. 

Cazacu îşi reface viaţa

„Dosarul  a ajuns la noi. Este vorba de cinci suspecţi împotriva cărora nu s-a dispus începerea urmăririi penale“, a declarat procurorul Carmina Pascal, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Între timp, ieşeanul încearcă să-şi refacă viaţa. Peste câteva zile intenţionează să se întoarcă în Italia, la stadionul San Siro, pentru a negocia cu şefii de acolo o eventuală revenire la locul de muncă. „Intenţionez ca până pe 10 august să plec la Milano pentru a sta de vorbă cu şefii de acolo. Recuperarea merge din ce în ce mai bine şi am speranţe că voi putea reveni la muncă“, a mai spus fostul bodyguard al golgheterului Kaka.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite