Doi ieşeni, premiaţi pentru rebrandingul ApaVital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mironescu şi Nucu Florea
Adrian Mironescu şi Nucu Florea

Adrian Mironescu şi Nucu Florea au obţinut premiul la categoria „Merit" la concursul ReBrand 100® Award 2010. Juriul a decis că proiectul de rebranding al ApaVital a fost unul dintre cele mai eficiente din lume implementate în ultimii doi ani.

Transformarea a reprezentat o provocare, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o companie de utilitate publică. Consilierii în branding au considerat că ApaVital, fiind o organizație foarte prezentă, mereu în atenţia ieşenilor, a avut nevoie de o abordare care să transmită „simplitate, concretețe, apropiere și încredere".

„Rebrandingul ApaVital a fost o adevărată provocare și sunt fericit de acest premiu internațional prestigios ce recunoaște munca și pasiunea depuse pentru un client ce mi-a devenit drag", a declarat Adrian Mironescu (Idegrafo).

Premiul obţinut pe acum două zile confirmă reputația inovației ieșene pe piața brandingului și designului. Parteneriatul dintre Adrian Mironescu (Idegrafo) și Nucu Florea demonstrează că industriile creative din zonă funcţionează tot mai bine, că sunt competitive la nivel internaţional.

„Important pentru mine este ca soluția oferită de noi să aducă valoare adăugată pentru societate, iar ieșenii să aprecieze eforturile de modernizare pe care ApaVital le face cu străduință. Nu văd nimic mai important decât obiectul de activitate al ApaVital. Să ai grijă de apa unui ținut precum Iașul este o responsabilitate imensă. Sunt bucuros că spiritul liber și inovația au fost apreciate între primele soluții din lume", a declarat Nucu Florea.

ReBrand 100®  este o competiţie care premiază excelenţa în materie de reconstrucție de brand și design din lumea business-ului. Juriul acestei ediţii format din personalități ale brandingului și designului mondial cum ar fi Monica Au - Managing Director, Landor Hong Kong; Bill Gardner - Presedinte, Gardner Design; Kit Hinrichs - Creative Director, Studio Hinrichs.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite